İyi o zaman annanem iki de bi miden delinsek dediğin den böyle bir konuş açtım teşekkür ederimeğer bu adam yaşıyorsa sıkıntı yok
şaka bir yana fazla sıkıntı yapmaz mide asiti+asit biraz aşındırma yapabilir o her şeyde zarar var sayılır
Mentos yeme yeter!15 yaşındayım 2 haftada bi 1 litrelik kola içiyorum zararı olurmu 4 5 aydır filan böyle güzel pazar yemeklrin yaninda alıyoruz babam bir bardak aliyo sonra içmiyo. Kısaca zararı olurmu
Bir şey olmaz ne olucak15 yaşındayım 2 haftada bi 1 litrelik kola içiyorum zararı olurmu 4 5 aydır filan böyle güzel pazar yemeklrin yaninda alıyoruz babam bir bardak aliyo sonra içmiyo. Kısaca zararı olurmu
Belki de arkadaş gizli bir amerika nükleer bombasıdırMentos yeme yeter!
Kola sağlıklı bir içecek değil internetten düzgün bir biçimde araştırsan ya da bir doktora danışsan daha iyi olur15 yaşındayım 2 haftada bi 1 litrelik kola içiyorum zararı olurmu 4 5 aydır filan böyle güzel pazar yemeklrin yaninda alıyoruz babam bir bardak aliyo sonra içmiyo. Kısaca zararı olurmu
Yaşın ilerlediğinde şeker hastalığı, fazla kilolar gibi bir takım rahatsızlıklara yol açabilir. Çok seviyorsan içiyorsan böbreklerinin sağlığı için bol su içmen lazım 1 bardak kola için 4 bardak su gibi.15 yaşındayım 2 haftada bi 1 litrelik kola içiyorum zararı olurmu 4 5 aydır filan böyle güzel pazar yemeklrin yaninda alıyoruz babam bir bardak aliyo sonra içmiyo. Kısaca zararı olurmu