Neler Yeni

Kolay gelsin kargo ne zaman getirir

catsped

80+ Bronze
Pazartesi akşam 16:00'da kargo aracına yüklendi diyelim. İstanbul'dan Kayseri-Şanlıurfa civarı 18 saat sürüyor. Bu da Salı günü akşama doğru gelecektir demek. Salı günü gelen kargolar eğer kargo firması akşamları çalışıyorsa güzelce hangi kargo hangi adrese gidecek diye ayıklanır, diğer gün yani Çarşamba günü de dağıtıma çıkar. Eğer Salı günü akşam çalışmayıp bu işi Çarşamba'ya bırakırlarsa Perşembe günü gelir. Bu şekilde hesaplayabilirsin. Benim kargom Salı HepsiJet'e teslim edildi, adamlar dünden beri kargo ayıklıyor. Bugün yola çıkacak yarında dağıtımda olacak.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazartesi akşam 16:00'da kargo aracına yüklendi diyelim. İstanbul'dan Kayseri-Şanlıurfa civarı 18 saat sürüyor. Bu da Salı günü akşama doğru gelecektir demek. Salı günü gelen kargolar eğer kargo firması akşamları çalışıyorsa güzelce hangi kargo hangi adrese gidecek diye ayıklanır, diğer gün yani Çarşamba günü de dağıtıma çıkar. Eğer Salı günü akşam çalışmayıp bu işi Çarşamba'ya bırakırlarsa Perşembe günü gelir. Bu şekilde hesaplayabilirsin. Benim kargom Salı HepsiJet'e teslim edildi, adamlar dünden beri kargo ayıklıyor. Bugün yola çıkacak yarında dağıtımda olacak.
Yarın kesin gelir dimi hocam diğer hafta okul var beklemek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şağolun hocam yola çikmiş yeni farkettim teşekkürler.

Son düzenleme:
3 iş günü içerisinde net gelir. 2 gün diye düşünüyorum

Farex

80+ Silver
genelde ertesi günü teslim ediliyor yada kargo gece çıktıysa yola akşamında teslim ediliyor. Bazı durumlarda bir sonraki güne kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,460
Üyeler
172,678
Son üye
mastika
Top Bottom