Kolay Gelsi̇n Nasil Bi̇ Fi̇rma?

BaFz

80+
Reaksiyon skoru
21
Biliyorsunuz ki 1 hafta önce WD SN850 ssd indirimdeydi ve bende kaptım bi tane. 1 haftadır hiç bi kargo belirtisi olmadi, bugün gelen mesaj ise Kolay gelsin adli firma getirecekmiş. Benim sorum şu: kargom almanyadan gelmiş de türkiye içinde mi yoksa almanyadan mı yeni çıkmış?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorsunuz ki 1 hafta önce WD SN850 ssd indirimdeydi ve bende kaptım bi tane. 1 haftadır hiç bi kargo belirtisi olmadi, bugün gelen mesaj ise Kolay gelsin adli firma getirecekmiş. Benim sorum şu: kargom almanyadan gelmiş de türkiye içinde mi yoksa almanyadan mı yeni çıkmış?
ayrıca takip yerinde sadece paket gönderildi yazıyor

Son düzenleme:
En iyi firma. Amazon sayesinde Kolay Gelsin'i tanıdım.

İstanbul'da oturmamla mı alakalı bilemem ama şuana kadar gördüğüm en iyi kargo firmasi. Onlarca sipariş vermişimdir bir kere bile 2. güne birakmadan kargom gelir.

Not: prime üyesiyim

Son düzenleme:
Turkiye firmasi turkiye ye gelmstir kisa surede elinde olur guzel bir firma

Eskişehir'e bile akşam 18.30 gibi verdiğim siparişi sabah 10da ulaştıran bir firma daha iyisini görmedim.

Harika firma. Benim gözümde en iyisi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca takip yerinde sadece paket gönderildi yazıyor
Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım firma.

Amazon prime kullanicisiyim birsey satin aldiğimda bir gun icinde getiriyorlar guzel firma

guzel firma, hem amazon hem de vatan kargomu getirmişti 24 saat geçmedi ikisinde de.(izmir)

Kırmızı halıda yürüyen Natasha Romanow'dan daha güzel olan firma.

Deneyimlediğim en iyi firma. Açık ara tüm firmalardan daha iyi.

Prime üyesi değilken bile 1 günde teslim ediyorlardı. Üstelik sitesinden canlı kargo takibi var baya iyi yani.

Geri