Neler Yeni

koltuk önerisi yapabilir misiniz?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Bütçe
2000
dün 27 derecelik skolyoza sahip olduğumu öğrendiğim için adam akıllı bir koltuk arıyorum sanırım bu gamer koltuk diye geçen konfora ve duruşa önem koltuklardan almamız gerekiyor xdrive ın falan
2-3.5k arası bir bütçem var lakin lütfen herkes 3.5k ya öneri yapmasın önceliğim 2-2.5k lakin çook bir kalite farkı varsa 3.5k lara kadar çıkabilirim

uzun ömürlü ve malzeme kalitesi önemli

Kullandığınız veya tecrübe ettiğiniz ürünlerden öneri yaparsanız sevinirim, google a koltuk yazıp link atmayın lütfen bazen başıma geldiği oluyor.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
dün 27 derecelik skolyoza sahip olduğumu öğrendiğim için adam akıllı bir koltuk arıyorum sanırım bu gamer koltuk diye geçen konfora ve duruşa önem koltuklardan almamız gerekiyor xdrive ın falan
2-3.5k arası bir bütçem var lakin lütfen herkes 3.5k ya öneri yapmasın önceliğim 2-2.5k lakin çook bir kalite farkı varsa 3.5k lara kadar çıkabilirim

Kullandığınız veya tecrübe ettiğiniz ürünlerden öneri yaparsanız sevinirim, google a koltuk yazıp link atmayın lütfen bazen başıma geldiği oluyor.
Aynı bütçede aramaktayım rez aldım.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Koltuk mu?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1659552429741.png

şu elemanlar varya işte

kullandınız mı hocam nasıl?

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Hawk Fab v6 Veya Zio Fabric Dışına Çıkma kral

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Hawk fab modelini tekerleği yüzünden sipariş etmedim 2600tl idi o zaman şuan zam gelmiş 2900₺ onun yerine uzun araştırma ve karşılaştırmalardan sonra zio fabric deep black modelini 2999₺ + vade farksız 3 taksit seçeneği ile dün sipariş geçtim bugün kargoya verdiler ve kol pedi hediyesi de cabası.

Link;

Hybrid önermem deri dökülme yapar kumaş modellerinden beğendiğinizi alabilirsiniz kefilim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Deri olmasın dostum olacaksa gerçek deri olsun kolları kademeli olsun sonra kol ağrılarından üzülürsün. Deri olmasın deme sebebim yazları rahatsız ediyor. Kumaşta goratex gibi naylonumsu olmamalı oda ayrı dert.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Deri olmasın dostum olacaksa gerçek deri olsun kolları kademeli olsun sonra kol ağrılarından üzülürsün. Deri olmasın deme sebebim yazları rahatsız ediyor. Kumaşta goratex gibi naylonumsu olmamalı oda ayrı dert.
naylon kumaş dandik deriden beter hocam biliyorum o dediğiniz dokuyu çok kötü cidden arkadaşın attığı zio olan hoşuma gitti

Hawk fab modelini tekerleği yüzünden sipariş etmedim 2600tl idi o zaman şuan zam gelmiş 2900₺ onun yerine uzun araştırma ve karşılaştırmalardan sonra zio fabric deep black modelini 2999₺ + vade farksız 3 taksit seçeneği ile dün sipariş geçtim bugün kargoya verdiler ve kol pedi hediyesi de cabası.

Link;

Hybrid önermem deri dökülme yapar kumaş modellerinden beğendiğinizi alabilirsiniz kefilim :)
teşekkürler hocam bu kafama yattı şekli şemali de güzel duruyor

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
teşekkürler hocam bu kafama yattı şekli şemali de güzel duruyor
Yakışıklılık konusunda bi adım önde diğer koltuklardan ben de çok beğenmiştim yakında zam gelecektir ben almayı kafama koyduğumda 2800 idi önce 2900 oldu sonra 3000 oldu. Hawk da bugün zam yaptı çok beklemeyin derim aceleye de gelmesin tabi ama pişman edecek bir koltuk değil

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Yakışıklılık konusunda bi adım önde diğer koltuklardan ben de çok beğenmiştim yakında zam gelecektir ben almayı kafama koyduğumda 2800 idi önce 2900 oldu sonra 3000 oldu. Hawk da bugün zam yaptı çok beklemeyin derim aceleye de gelmesin tabi ama pişman edecek bir koltuk değil
bakalım hocam kredi kartın limiti yeterse almayı planlıyorum yakın zamanda dediğiniz gibi zam gelmesi muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom