Koltuk Sandalyesi Takamama

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,667
Hawk Fab v4 kullanıyorum normalde hiçbir sorun yok. Tekerin birine baya bir ip dolandığından o tekeri söktüm ipi çıkarmak için şimdi de hiçbir şekilde takamıyorum. Başka bir tekeri söktüm onu deneyim dedim yine olmadı. Tekerde değil tekerin girdiği yerde sıkıntı var gibi birden küçük gelmeye başladı normalde hiç sorun yoktu.

Hawk Fab v4 kullanıyorum normalde hiçbir sorun yok. Tekerin birine baya bir ip dolandığından o tekeri söktüm ipi çıkarmak için şimdi de hiçbir şekilde takamıyorum. Başka bir tekeri söktüm onu deneyim dedim yine olmadı. Tekerde değil tekerin girdiği yerde sıkıntı var gibi birden küçük gelmeye başladı normalde hiç sorun yoktu.
Doğru açıda takacaksın tık diye girer yanlış tutma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Doğru açıda takacaksın tık diye girer yanlış tutma.
Hocam 1 saattir uğraşıyom her türlü açıyı denedim. Sanki teker yuvasında sorun var gibi. İlk açtığımda sorun yoktu

Yuvada sorun yok bak şimdi doğru açıyı bul iyice ittir. Zaten girecek o zaman.
Hocam mal olduğumu düşünmeye başladım Valla her türlü açıyı denedim girmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teker yuvasında da ip falan kalmıştır belki yuvalarıda iyice temizleyin
Orada hiçbir şey yok su bile tutup kuruladım öyle bir şey varsa diye.

Fotoğrafı var mı o kısmın

• Beğen
Tekerin giren kısmı ve yuva metal
Çapak falan var mı köşelerde belki ondan girmiyordur yoksa metal kolay kolay ölçüsünü bozmaz. Kumpas ile yuvayı ölçün eğer ölçüler aynı ise bir eğe yardımı ile tekerin giren kısmını 0.02mm kadar eğeleyin rahatça oturur

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,362
Üyeler
188,408
Son üye
ahmetbey09
Geri