İnvincible
80+
makatına sok.ne yapmalıyım
makatına sok.ne yapmalıyım
kim cıkarıyo kardeşim bu lafları ne demek balık kırığın iyileşmesini engeller diye bir kere doğrusu fosfor kemiklerin kaynaşmasını hızlandırır kim cıkarıyo bu lafları kim kim kim bilip bilmeden koca karı tarifleri veriyorsunuz balığınıda ye gece sütünü de iç öğlen yogurdunu da ye aksam balığını da ye takıl kafana göre kırık için hekiminden rapor talebinde bulunablrsin vermezsede gidersin okula kırık kolla okula giden çocuk mu görmedik sanki eğitim hayatımız boyuncaElinden geldiğince hareket ettirme ve balık yeme kaynamasını engeller geçmiş olsun
Konu kırık ise 3 ay okula gelmeyip sonuna kadar raporlu olan arkadaşım var. Heyet raporu ile bu süre uzatılabiliyor.işte özürlü devamsızlığında bir sınırı var benim özürlü 21 özürsüz 9 oldu iki hakkımıda tamamen doldurdum bu arada ben bu devamsızlıkları keyfimden değil bu seferde ayağım kırık olduğu için yapmıştım
Son iki hafta et balık ne varsa yedirdi ailem doktora gittiğimizdede çevremize sorduğumuzdada balık kemiğin kaynamasını engeller dediler 1 ayda iyileşecek kırık 1.5 ayda iyileştikim cıkarıyo kardeşim bu lafları ne demek balık kırığın iyileşmesini engeller diye bir kere doğrusu fosfor kemiklerin kaynaşmasını hızlandırır kim cıkarıyo bu lafları kim kim kim bilip bilmeden koca karı tarifleri veriyorsunuz balığınıda ye gece sütünü de iç öğlen yogurdunu da ye aksam balığını da ye takıl kafana göre kırık için hekiminden rapor talebinde bulunablrsin vermezsede gidersin okula kırık kolla okula giden çocuk mu görmedik sanki eğitim hayatımız boyunca
siliolar seni sonualçıya alındı kırık teşhisi koyuldu ama devamsızlık hakkım kalmadı işte
Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Bende TIP okuyorum ve böyle bir şey yok. Yıllar önce böyle sanılıyordu, TIP ve Bilimin gelişmesiyle bu yanlışlık ortadan kaldırıldı.Son iki hafta et balık ne varsa yedirdi ailem doktora gittiğimizdede çevremize sorduğumuzdada balık kemiğin kaynamasını engeller dediler 1 ayda iyileşecek kırık 1.5 ayda iyileşti
Zaten mantıklı gelmedi hocam. Neden böyle bir inanış oluştu mantıklı bir sebebi var mı?Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Bende TIP okuyorum ve böyle bir şey yok. Yıllar önce böyle sanılıyordu, TIP ve Bilimin gelişmesiyle bu yanlışlık ortadan kaldırıldı.
Vallahi hiç bilmiyorum. Birisi ortaya atmıştır, ilk önce mahalleye sonra tüm Türkiye'ye yayılmıştır. Balık kemiği zayıflatsaydı benim kemikler şu an olmazdı. Saçma bir inanış.Zaten mantıklı gelmedi hocam. Neden böyle bir inanış oluştu mantıklı bir sebebi var mı?
Sürü psikolojisi, haklısın.Vallahi hiç bilmiyorum. Birisi ortaya atmıştır, ilk önce mahalleye sonra tüm Türkiye'ye yayılmıştır. Balık kemiği zayıflatsaydı benim kemikler şu an olmazdı. Saçma bir inanış.