Kolum kırıldı platin takıldı

ahmetgg1

80+
Reaksiyon skoru
0
Kolum kırıldı platin takıldı ameliyattan 15 gün geçti ve bugün dikislerim alındı kolumda yarım alçı vardı bunu ne yapayım diye sordugumda doktor çöpe atmami söyledi acaba 15 gün içinde alçının atılması normalmi yoksa benmi yanlış duydum

Burada doktoran daha iyi bilecek biri olduğunu sanmıyorum : /

Geçmiş olsun,
Zamanı gelince kolunuzu duvara sert bir şekilde vurun alçı kırılsın tamamdır.

İşte beklediğim cevap. 🤣🤣

Kolum kırıldı platin takıldı ameliyattan 15 gün geçti ve bugün dikislerim alındı kolumda yarım alçı vardı bunu ne yapayım diye sordugumda doktor çöpe atmami söyledi acaba 15 gün içinde alçının atılması normalmi yoksa benmi yanlış duydum

15 gün içinde alçının atılması çok saçma. Platin takıldıysa en azından 4 hafta alçıda kalmadı gerekir. Benim kolum 4 kez kırıldı, hiç ameliyat olmadım ama her seferinde en azından 1.5 ay alcıda kaldı.

doktordan iyi bilecek birinin olduğunu düşünmüyorum ama 15 banada az geldi bir daha doktora sorun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,810
Üyeler
186,379
Son üye
baraan
Geri