www.komagene.com
Teşekkür ederim![]()
Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular Komagene konseptinin kurulum maliyeti M2'ye göre değişmektedir. Ortalama bir maliyet için bölge yöneticileri ile iletişime geçilebilir. Tadilat, dekorasyon ve ekipman tedariki 2-3 hafta arasında değişkenlik göstermektedir. Birlikte çalıştığımız mimarlık firmaları...www.komagene.com
![]()
Araştırdığım kadarıyla maksimum 400.000TL gibi bir paraya ihtiyaç varmış.
bende diyorum bu çiğköfte fiyatları neden uçtu. bundan 5 6 yıl önce bile 5 10 liraya alınabiliyorken şu an yanlış bilmiyorsam 35 50 arası bir şey olması lazım tam emin değilim. okul okuyan gençler olarak okul çıkışı bir çiğköfte yemek için bile 2 kere düşünür olduk...![]()
Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular Komagene konseptinin kurulum maliyeti M2'ye göre değişmektedir. Ortalama bir maliyet için bölge yöneticileri ile iletişime geçilebilir. Tadilat, dekorasyon ve ekipman tedariki 2-3 hafta arasında değişkenlik göstermektedir. Birlikte çalıştığımız mimarlık firmaları...www.komagene.com
![]()
Araştırdığım kadarıyla maksimum 400.000TL gibi bir paraya ihtiyaç varmış.
bende diyorum bu çiğköfte fiyatları neden uçtu. bundan 5 6 yıl önce bile 5 10 liraya alınabiliyorken şu an yanlış bilmiyorsam 35 50 arası bir şey olması lazım tam emin değilim. okul okuyan gençler olarak okul çıkışı bir çiğköfte yemek için bile 2 kere düşünür olduk...
o kadar oldu mu ya, en son 35 di çüş demiştim, daha da yemedim. şu saatden sonra yiyemem de herhaldeEn ucuzu 75tl. 150'ye kadar çıkıyor tek dürüm.![]()
bizim burada 90 tl den 140 a kadar cikiyorEn ucuzu 75tl. 150'ye kadar çıkıyor tek dürüm.![]()