Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Komili Soft Islak Havlu 4 x 70 Toplam 280 Adet 56,15 TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar,
Ankara içindeki muadil fiyatlarından paket başına 2-3 TL fazlaya gelmesine rağmen;
Hepsiburada dan kargo parası vermiyim diye e-bebek uygulamasını indirip üye oldum, yeni üyelere ilk alışverişe özel kargo ücretsiz diyordu. Fakat gel gör ki ülkemizdeki kurumsalım diyip de mileti öpme derdinde olan neredeyse tüm firmalar gibi bunlar da sözünün eri değilmiş, yazık. Mevlana nın dediği gibi; "Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün..."
Velhasıl alacaktım vazgeçtim, Ankara da yaşayan arkadaşlar bilir, City Gross ATM Gross Nev Gross vardır.. Ulaşım imkanınız var ise buralardan alacam diye kasmayın boşuna, yok kargo parasıydı, yok premium üyeliğiydi yok hepsipay bedavasıydı yemeyin bunları hocam...Emin olun belirttiğim tarz gross larda böyle toplu alımlar belirttiğiniz yerlerden çok daha uyguna geliyor, diğer şehirlerde de vardır diye düşünüyorum.. İyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

son alan oldum herhalde 2.ye almaya ürün kalmadı :D
Kendi sitesinde ve N11 de de aynı fiyata satılıyor şuan düşünüyorsanız...

Bünyamina

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi sen niye böyle şeyleri konu açıyon halbuki o kadarda bilgilisin pcde falan rehber gibi konular açsana
Her yerde olmalıyız. Çok da bilgili miyim tartışılır. Elimden geldiğince yardımcı oluyorum sadece.

Bünyamina

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Selamlar,
Ankara içindeki muadil fiyatlarından paket başına 2-3 TL fazlaya gelmesine rağmen;
Hepsiburada dan kargo parası vermiyim diye e-bebek uygulamasını indirip üye oldum, yeni üyelere ilk alışverişe özel kargo ücretsiz diyordu. Fakat gel gör ki ülkemizdeki kurumsalım diyip de mileti öpme derdinde olan neredeyse tüm firmalar gibi bunlar da sözünün eri değilmiş, yazık. Mevlana nın dediği gibi; "Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün..."
Velhasıl alacaktım vazgeçtim, Ankara da yaşayan arkadaşlar bilir, City Gross ATM Gross Nev Gross vardır.. Ulaşım imkanınız var ise buralardan alacam diye kasmayın boşuna, yok kargo parasıydı, yok premium üyeliğiydi yok hepsipay bedavasıydı yemeyin bunları hocam...Emin olun belirttiğim tarz gross larda böyle toplu alımlar belirttiğiniz yerlerden çok daha uyguna geliyor, diğer şehirlerde de vardır diye düşünüyorum.. İyi forumlar
yok ben hepsiburadadan alıcam

Bünyamina

80+ Platinum
Selamlar,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi sitesinde ve N11 de de aynı fiyata satılıyor şuan düşünüyorsanız...
Hepsiburada Premium forum kullanıcısı için gerçekten faydalı. 360 TL'ye yıllık alıp, zaten kat kat fazlasını kazanıyorsun. Hepsiparadan tut, sunmuş olduğu diğer ayrıcalıklara kadar.

ruaF1912

80+ Bronze
Hepsiburada Premium forum kullanıcısı için gerçekten faydalı. 360 TL'ye yıllık alıp, zaten kat kat fazlasını kazanıyorsun. Hepsiparadan tut, sunmuş olduğu diğer ayrıcalıklara kadar.
Aynen öyle hocam, cashack,ertesi gün teslimat, randevulu sipariş, blutv, ücretsiz kargo ve daha sayamadıklarım vardır, yıllık 360 tl şu saydıklarım için bence az bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,972
Üyeler
167,034
Son üye
mehmetinhoo
Top Bottom