Bünyamina
80+ Platinum
Kendi sitesinde ve N11 de de aynı fiyata satılıyor şuan düşünüyorsanız...son alan oldum herhalde 2.ye almaya ürün kalmadı
Hala var hocam aldım şimdison alan oldum herhalde 2.ye almaya ürün kalmadı
Bu gun gordugum en guzel indirim .Hep boyle herkese lazim olan seyler paylasin hocam
yok ben hepsiburadadan alıcamSelamlar,
Ankara içindeki muadil fiyatlarından paket başına 2-3 TL fazlaya gelmesine rağmen;
Hepsiburada dan kargo parası vermiyim diye e-bebek uygulamasını indirip üye oldum, yeni üyelere ilk alışverişe özel kargo ücretsiz diyordu. Fakat gel gör ki ülkemizdeki kurumsalım diyip de mileti öpme derdinde olan neredeyse tüm firmalar gibi bunlar da sözünün eri değilmiş, yazık. Mevlana nın dediği gibi; "Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün..."
Velhasıl alacaktım vazgeçtim, Ankara da yaşayan arkadaşlar bilir, City Gross ATM Gross Nev Gross vardır.. Ulaşım imkanınız var ise buralardan alacam diye kasmayın boşuna, yok kargo parasıydı, yok premium üyeliğiydi yok hepsipay bedavasıydı yemeyin bunları hocam...Emin olun belirttiğim tarz gross larda böyle toplu alımlar belirttiğiniz yerlerden çok daha uyguna geliyor, diğer şehirlerde de vardır diye düşünüyorum.. İyi forumlar
Hepsiburada Premium forum kullanıcısı için gerçekten faydalı. 360 TL'ye yıllık alıp, zaten kat kat fazlasını kazanıyorsun. Hepsiparadan tut, sunmuş olduğu diğer ayrıcalıklara kadar.Selamlar,
Ankara içindeki muadil fiyatlarından paket başına 2-3 TL fazlaya gelmesine rağmen;
Hepsiburada dan kargo parası vermiyim diye e-bebek uygulamasını indirip üye oldum, yeni üyelere ilk alışverişe özel kargo ücretsiz diyordu. Fakat gel gör ki ülkemizdeki kurumsalım diyip de mileti öpme derdinde olan neredeyse tüm firmalar gibi bunlar da sözünün eri değilmiş, yazık. Mevlana nın dediği gibi; "Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün..."
Velhasıl alacaktım vazgeçtim, Ankara da yaşayan arkadaşlar bilir, City Gross ATM Gross Nev Gross vardır.. Ulaşım imkanınız var ise buralardan alacam diye kasmayın boşuna, yok kargo parasıydı, yok premium üyeliğiydi yok hepsipay bedavasıydı yemeyin bunları hocam...Emin olun belirttiğim tarz gross larda böyle toplu alımlar belirttiğiniz yerlerden çok daha uyguna geliyor, diğer şehirlerde de vardır diye düşünüyorum.. İyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi sitesinde ve N11 de de aynı fiyata satılıyor şuan düşünüyorsanız...
Aynen öyle hocam, cashack,ertesi gün teslimat, randevulu sipariş, blutv, ücretsiz kargo ve daha sayamadıklarım vardır, yıllık 360 tl şu saydıklarım için bence az bile.Hepsiburada Premium forum kullanıcısı için gerçekten faydalı. 360 TL'ye yıllık alıp, zaten kat kat fazlasını kazanıyorsun. Hepsiparadan tut, sunmuş olduğu diğer ayrıcalıklara kadar.