Neler Yeni

Komşudan internet çektim ama çekmiyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
500-600 Falan verebilirim güzel birtane seçermisin anlıyorsan eğer link atabilirsin sana zahmet
Almışken iyisini alayım dersen.

Ucuz olsun yeterli olsun dersen.

Bunlara modemden gelen Ethernet kablosunu bağlıyorsun. Cihazdaki diğer Ethernet portları ile bilgisayara falan Ethernet çekebilirsin, Wi-Fi olarak da interneti yayacak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde de alt, üst, yan yapı yoktu. Abone oldum geldi.
Çekmiyorlar, 2 senedir bizzat sürünüyorum çevrede ortaklık kurabileceğim iyi bir komşu falan olsa direkt ondan çekerim valla konu sahibi şanslıymış.

Son düzenleme:

tufankaya41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Tufan

Bunlara modemden gelen Ethernet kablosunu bağlıyorsun. Cihazdaki diğer Ethernet portları ile bilgisayara falan Ethernet çekebilirsin, Wi-Fi olarak da interneti yayacak zaten.

Çekmiyorlar, 2 senedir bizzat sürünüyorum çevrede ortaklık kurabileceğim iyi bir komşu falan olsa direkt ondan çekerim valla konu sahibi şanslıymış.
Kaç aydır uğraşıyorum ne şansı hocam :D

2. olanı alacağım iyi dimi kayıp yaşatır mı ?

Mi Router 4C nasıl hocam?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnternetten baktım hiç kayıp vermiyor 100mb zaten internetim
Wi-Fi ile 50Mbps bile vermez o Router. Üst modelini kullandım o bile çok stabil gelmemişti.

Attığım 600TL olan gayet iyi, daha da ucuz olsun dersen buna bakabilirsin N11 kuponlarıyla baya ucuza gelir ama 100Mbps iyi bir hız bence Routerde ucuza kaçma.

tufankaya41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Tufan
Wi-Fi ile 50Mbps bile vermez o Router. Üst modelini kullandım o bile çok stabil gelmemişti.

Attığım 600TL olan gayet iyi, daha da ucuz olsun dersen buna bakabilirsin N11 kuponlarıyla baya ucuza gelir ama 100Mbps iyi bir hız bence Routerde ucuza kaçma.
İnternette izledim 100mb alt yapı olan yerde 90 küsür veriyordu

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
herkes ne çok laf ediyor proje çizilmesi bile 1 yıl sürüyor öyle başvurdum fiber geldi imkansız :)
sen 5 ghz olan düzgün router al bir kaliteli cat 6 kablo al (hız sorunu olmasın ugreen gibi marka bak amazonda vardı)
hayırlı olsun

tufankaya41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Tufan
herkes ne çok laf ediyor proje çizilmesi bile 1 yıl sürüyor öyle başvurdum fiber geldi imkansız :)
sen 5 ghz olan düzgün router al bir kaliteli cat 6 kablo al (hız sorunu olmasın ugreen gibi marka bak amazonda vardı)
hayırlı olsun
Çözdüm cad6 kablo aldım ve eski modem aldım 50mb hızı olan internet var 53 mb veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,529
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom