Konforlu aile aracı önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
25000000
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yakın bir gelecekte parayı vuracağım ama konumuz bu değil bir kaç araç almayı planlıyorum bunlardan 2 si zevkime 1 taneside ailemin gezip tozabilmesi için . Fakat konfor araçlarına çok yatkın olmadığım için size sorayım dedim , istediğim araç özel hissettirmeli böyle herkeste olan bir şey olsun istemiyorum (bu biraz daha fantazime kaçıyor araç bu dediğime uymasada olur) dediğim gibi ultra konfor aile aracı , mümkünse sedan olucak fiyat ile çok derdim yok fakat 20-25m'u geçmezse sevinirim

Yeniden iyi akşamlar dilerim :)

keyfine göre al o paraya alacağın araba konfor karşılaştırmasına gerek olduğunu sanmıyorum

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yakın bir gelecekte parayı vuracağım ama konumuz bu değil bir kaç araç almayı planlıyorum bunlardan 2 si zevkime 1 taneside ailemin gezip tozabilmesi için . Fakat konfor araçlarına çok yatkın olmadığım için size sorayım dedim , istediğim araç özel hissettirmeli böyle herkeste olan bir şey olsun istemiyorum (bu biraz daha fantazime kaçıyor araç bu dediğime uymasada olur) dediğim gibi ultra konfor aile aracı , mümkünse sedan olucak fiyat ile çok derdim yok fakat 20-25m'u geçmezse sevinirim

rs6 , rsq8

he qaqa ole mi olub 25M bütçen var forumda hangi araba konforlu diye soruyon yani

Ciddi mi bu konu?

Reis-i Cumhur bile S580'e biniyor ne konforu ne ailesi hangisini beğendiysen al en başta bütçe kısmına baktım 25M yazıyor 0'ı fazla koydu herhalde dedim.
En kralını da alırsın yani.

Porsche Taycan alabilirsiniz.
Bu bütçeye keyfi olarak binmek için 1 tane de supra alırdım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,541
Üyeler
188,437
Son üye
safakyazicii
Geri