Neler Yeni

Konsol Hakkinda Sorular

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Arkadaşlar Buyuk İhtimalle Pc Alamayacagim Gibi Gozukuyor Oncelikle Ps4 slim Mega Paket Almayi Dusunuyorum

Oncelikle Ps Plus Gamepass Gibi Biseymi Ywni Her Ay Oyun Mu veriyor?

Benim Evimde Diyelim Ps4 Hizli Acilim Diye Bi mod varmis O moddayken Ben Misafirlikte Baska Netten Mobil Uygulamasi Uzerinde Ps İle Oynayabiliyormuyum?

Kac Yil Daha Oyun Cikar??

Nasil Bir Konsol İlk Defa Konsol Alacağım

En İyi Cevap
1-) Sıfır almak şart değilse 2. el almanızı öneririm çünkü sıfır fiyatını hakettiğini düşünmüyorum o konsolun. Bu bütçede biraz daha üstüne koyup Series S alınabilir.

2-) Gamepass gibi değil. PS Plus online oyun oynamana yarıyor. Eğer sen FIFA, COD gibi oyunlarda online oynamak istiyorsan bu üyeliği alman şart. Ama bu üyelik online oynama avanatajının yanı sıra oyunculara her ay 2 ya da 3 tane oyun veriyor. Oyunlar ne kadar kaliteli tartışılır ama veriyor mu veriyor. (Şunu belirteyim, bedava oyunlarda online oynamak için bu üyeliğe gerek yok. Fortnite, Apex gibi.)

3-) Bahsettiğin olay Remote Play uygulaması ile oluyor ve çok iyi bir internete sahip olman gerekiyor. Ben denemiştim, arka odada bile doğru düzgün oynayamamıştım. Yani o...

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
1-) Sıfır almak şart değilse 2. el almanızı öneririm çünkü sıfır fiyatını hakettiğini düşünmüyorum o konsolun. Bu bütçede biraz daha üstüne koyup Series S alınabilir.

2-) Gamepass gibi değil. PS Plus online oyun oynamana yarıyor. Eğer sen FIFA, COD gibi oyunlarda online oynamak istiyorsan bu üyeliği alman şart. Ama bu üyelik online oynama avanatajının yanı sıra oyunculara her ay 2 ya da 3 tane oyun veriyor. Oyunlar ne kadar kaliteli tartışılır ama veriyor mu veriyor. (Şunu belirteyim, bedava oyunlarda online oynamak için bu üyeliğe gerek yok. Fortnite, Apex gibi.)

3-) Bahsettiğin olay Remote Play uygulaması ile oluyor ve çok iyi bir internete sahip olman gerekiyor. Ben denemiştim, arka odada bile doğru düzgün oynayamamıştım. Yani o olaydan pek bir şey bekleme. Hem telefondan oynamak istediğin zaman PS'yi de açman gerekiyor. Yani uzaktan sadece telefon ile o işlemi yapman zor.

4-) Kesin bir şey diyemeyiz ama en az 2-3 yıl daha AAA oyunlar gelir. FIFA, NBA ise 4-5 yıl daha gelir.

En İyi Cevap

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün
her ay oyun veriyor ps plus ps4 slim in gücü yetmecek zorlanır yeni çıkan oyunlarda cihazı kırık yapıp istediğin oyunu yüklersin

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar Buyuk İhtimalle Pc Alamayacagim Gibi Gozukuyor Oncelikle Ps4 slim Mega Paket Almayi Dusunuyorum

Oncelikle Ps Plus Gamepass Gibi Biseymi Ywni Her Ay Oyun Mu veriyor?

Benim Evimde Diyelim Ps4 Hizli Acilim Diye Bi mod varmis O moddayken Ben Misafirlikte Baska Netten Mobil Uygulamasi Uzerinde Ps İle Oynayabiliyormuyum?

Kac Yil Daha Oyun Cikar??

Nasil Bir Konsol İlk Defa Konsol Alacağım
Öncelikle stokların olmadığı ve her geçen gün kötüye gittiğimizi düşünürsek oyun oynamak için konsol almak gayet mantıklı.
PS4 sıfır olarak almak bence artık çok mantıklı değil. İkinci el alacaksanız sözüm yok ancak PS aldığınızda oyunlara para verebilecek misiniz bunu düşünmeniz lazım. Eğer derseniz oyunlara 400-500-600TL veremem o zaman Exclusivelerden vazgeçip sıfır olarak Series S almak çok daha mantıklı olur.
PS PLUS online oynamaya yarar. Tam olarak Gamepass gibi değildir.
Tahminimce 2-3 yıl daha oyun çıkar.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün
1-) Sıfır almak şart değilse 2. el almanızı öneririm çünkü sıfır fiyatını hakettiğini düşünmüyorum o konsolun.

3-) Bahsettiğin olay Remote Play uygulaması ile oluyor ve çok iyi bir internete sahip olman gerekiyor. Ben denemiştim, arka odada bile doğru düzgün oynayamamıştım. Yani o olaydan pek bir şey bekleme. Hem telefondan oynamak istediğin zaman PS'yi de açman gerekiyor. Yani uzaktan sadece telefon ile o işlemi yapman zor.

4-) Kesin bir şey diyemeyiz ama en az 2-3 yıl daha AAA oyunlar gelir. FIFA, NBA ise 4-5 yıl daha gelir.
AAA oyunlar bir kaç sene gider sonra desteği çekerler fifa sürdürür fifa ne zaman ps4 den çekilirse o zaman konsol emekli olmuştur

bütçen xbox series s yeterse kesinlikle series s almalısın hem yeni nesil hemde ps4 e göre daha güçlü
Arada 1000 TL kadar bir fark var ama yinede ben de olsam xss almaya çalışırdım. Çünkü hem dediğin gibi daha güçlü hem yeni nesil ve yeni oyunları alacaktır hem de içinde hızlı bir ssd var EĞER SENİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN PS4 EXCLUSİVE OYUNLARI OYNAMAK DEĞİL İSE daha mantıklı bir karar olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

AAA oyunlar bir kaç sene gider sonra desteği çekerler fifa sürdürür fifa ne zaman ps4 den çekilirse o zaman konsol emekli olmuştur
aynen benim tahminimce ps6 çıkmadan 4 yıl falan önce ki ben 2029 filan olur diyorum FIFA ve pes de gider ps4'den ps3 ve x360'da böyle oldu çünkü ve ps4 8 yıl önceki bir teknoloji çok da gitmez. En mantıklısı Xbox Series S

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün
Arada 1000 TL kadar bir fark var ama yinede ben de olsam xss almaya çalışırdım. Çünkü hem dediğin gibi daha güçlü hem yeni nesil ve yeni oyunları alacaktır hem de içinde hızlı bir ssd var EĞER SENİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN PS4 EXCLUSİVE OYUNLARI OYNAMAK DEĞİL İSE daha mantıklı bir karar olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen benim tahminimce ps6 çıkmadan 4 yıl falan önce ki ben 2029 filan olur diyorum FIFA ve pes de gider ps4'den ps3 ve x360'da böyle oldu çünkü ve ps4 8 yıl önceki bir teknoloji çok da gitmez. En mantıklısı Xbox Series S
pro götürür de slim zorlanir bence

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Xbox Series S'in 1tb versiyonu yok diye biliyorum. Dolandırma ihtimali olabilir.

10240 MB​

Bundan bahsediyorsanız bu sanırsam Ram miktarı.
Her neyse bu siteden kısacası alınmaz.

Top Bottom