Neler Yeni

Konsol kullanırken bilgisayar gereksinimleri önemli mi?

Vqlxcv1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Yılmaz
Arkadaşlar kısa ve öz bir soru soracağım, ya bir ay sonra xbox x alacağım yada bekleyip ps5 pro almayı planlıyorum. Bilgisayarım gerçekten kötü bir bilgisayar yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Konsolda oyun oynarken bilgisayar parçaları önemli mi, oyunun kalitesini etkiler mi?

Monitörden yana sıkıntım yok 165 HZ 2K monitöre sahibim.

Şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.

CupOk

80+ Bronze
Hocam ne demek istediğini anlamadım ama konsol PC den bağımsız bir cihaz. Konsol kullanmak için PC ye ihtiyaç yokki. Ayrıca ps5 al xboxı boşver

maury

80+
Konsolu pc kasasına bağlamayı falan mı düşünüyorsun? Monitöre bağla tamamdır.

Vqlxcv1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konsolu pc kasasına bağlamayı falan mı düşünüyorsun? Monitöre bağla tamamdır.
tam bilmediğim için sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ne demek istediğini anlamadım ama konsol PC den bağımsız bir cihaz. Konsol kullanmak için PC ye ihtiyaç yokki. Ayrıca ps5 al xboxı boşver
hocam xbox bence daha uygun fiyatlı geliyor ps5deki özel oyunları oynamayacağımı düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için

Rotlive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Barış Zorbek
ben soruyu anlayamadım. Eğer konsolda oyun oynamak için oyunların pc sistem gereksinimlerini dikkate almalı mıyım diye soruyorsan cevap hayır. Konsol bambaşka bir cihaz. O konsola çıkmış bir oyunu oynamak için konsola ve oyuna sahip olmanız yeterli. Sistem gereksinimi diye bir şey söz konusu değil konsolda.

CupOk

80+ Bronze
hocam xbox bence daha uygun fiyatlı geliyor ps5deki özel oyunları oynamayacağımı düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Xbox oyunları çok değil yakında PS 5 e de çıkacak zaten. Gamepassden dolayı Xbox almak istiyorsan PS'de de onun karşılığı olan PS plus aboneliği var. @Yunus274 abonelik hakkında seni özelden veya buradan bilgilendirebilir paranız boşa gitmesin. Şunu da unutmayın ortalama bir PC alsan bile xboxdan daha iyi performans alırsın.

Son düzenleme:

maury

80+
tam bilmediğim için sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC al boşver konsolu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom