alınmaz hocam gamepower çok kalitesiz bir ürünKonsol monitörü olarak bunu önerdiler sizce nasıl
Konsollar için 144hz gereksiz. Hangi konsol için monitör bakıyorsunuz?Konsol monitörü olarak bunu önerdiler sizce nasıl
AAA oyunlarda vermiyor ama. Eğer öyle oyunlar oynuyorsanız 144hz gereksiz.Xbox one x 1080 p ve 2k Da 120 fps veriyor
Veriyor baktım ayarlarda yaziyorduAAA oyunlarda vermiyor ama. Eğer öyle oyunlar oynuyorsanız 144hz gereksiz.
Bir de One X 120hz vermiyor diye hatırlıyorum ben. Veriyor muydu?
Doğrudur, verebilir 120fps ama dediğim gibi oynadığınız oyunlara bağlı. Ne tür oyunları ağırlıklı oynayacaksınız? Rekabetçi, hikayeli?Veriyor baktım ayarlarda yaziyordu
Her ikiside aslında varya oturma odasında aile baskısından kurtulmak için monitör ariyorumDoğrudur, verebilir 120fps ama dediğim gibi oynadığınız oyunlara bağlı. Ne tür oyunları ağırlıklı oynayacaksınız? Rekabetçi, hikayeli?
Xbox one xKonsol derken hangi konsol?
PS5 ise 1080P 144hz monitör alınabilir (örneğin BenQ EX2510). 4K 60 hz veya 120 hz de alınabilir bütçeye göre. 2K native desteği şu anlık yok.
XBOX Series X ise yine PS5 gibi 1080P 144hz ve 4K alınabilir. Series X'in 2K desteği de olduğu için 2K da alınabilir.
XBOX Series S ise 2K'dan fazlası alınmaz.
PS4 veya XBOX One ise 1080P 60hz bile yeterli.
Bütçe belirtmemişsiniz. Ama 4K ve IPS ekran olduğu için bunu öneririm.Her ikiside aslında varya oturma odasında aile baskısından kurtulmak için monitör ariyorum