Konsolda 30fps kasma hissi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
İlk defa bu konsol işine gurdim ve 30fps sanki 25 yada daha az hissediyorum bu neden olue

Not
Konsol series s

series s zaten düşük fps pc den sonra yavaş gelmiş olablir

30 fps çok kasıyor gibi geliyir belkide göz alışınca geçiyordur

Belkide hocam
göz alışınca geçiyor takmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun bu arada

güçlü bi pc varsa eziyet hiç uraşma

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İlk defa bu konsol işine gurdim ve 30fps sanki 25 yada daha az hissediyorum bu neden olue

Not
Konsol series s
30FPS düşük zaten, ek olarak konsola ve oynadığın oyuna da bağlı olarak sabit 30 da veremiyor bazı oyunlar 25-30 arası dalgalı gidiyor. TV güzel bir seri ise büyük ihtimalle 60FPS ye çıkarabilirsiniz akıcılık hissini baya arttırıyor.

Not: bayadır konsol kullanıyorum ama PS tarafında cihazlar genelde

Son düzenleme:
yüksek fps'e alışan insanın oynaması çok zor midem bulanıyor eskiden ps3 zamanında 25-30 fps gayet zevkli oynardık oyunları şuan 60 fps bile yetmiyor zaman zaman

güçlü bi pc varsa eziyet hiç uraşma
Zaten düşük bir fps normal kasıyormuş gibi gelmesi.
30FPS düşük zaten, ek olarak konsola ve oynadığın oyuna da bağlı olarak sabit 30 da veremiyor bazı oyunlar 25-30 arası dalgalı gidiyor. TV güzel bir seri ise büyük ihtimalle 60FPS ye çıkarabilirsiniz akıcılık hissini baya arttırıyor.

Not: bayadır konsol kullanıyorum ama PS tarafında cihazlar genelde
yüksek fps'e alışan insanın oynaması çok zor midem bulanıyor eskiden ps3 zamanında 25-30 fps gayet zevkli oynardık oyunları şuan 60 fps bile yetmiyor zaman zaman

Destekleriniz için teşekkür ederim evet bazen düşüyormuş fps çözdüm pnu şuan hiç bir sorun yok

60fps lolde rahatsız oluyorum ben de mac e geçtim onda deneyimledim
Zamanla alışırsınız hocam bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,960
Üyeler
183,926
Son üye
utkuwxe
Geri