- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece oyun depolayacağımBence pcye lazımsa bile bir tane alın gereksiz şeyleri atın aman diyeyim foto falan atmayın ne olur ne olmaz
Sadece oyun depolayacağımBence pcye lazımsa bile bir tane alın gereksiz şeyleri atın aman diyeyim foto falan atmayın ne olur ne olmaz
Olur o zaman ama 1tb bekleyin daha uyguna geliyor stok açılır zatenSadece oyun depolayacağım
O zaman pc icin 1 tb konsol icin de 500 gb alayım bir taneOlur o zaman ama 1tb bekleyin daha uyguna geliyor stok açılır zaten
Hocam sizin bileceğiniz iş tabii neden olmasınO zaman pc icin 1 tb konsol icin de 500 gb alayım bir tane
Teşekkür ederim gelsin bakalım neler olacakHocam sizin bileceğiniz iş tabii neden olmasın
Rica ederim hocam alan birkaç arkadaş vardı forumda bakabilirsinizTeşekkür ederim gelsin bakalım neler olacak
Konu açtım bakalım onun için alanlar yazar illakiRica ederim hocam alan birkaç arkadaş vardı forumda bakabilirsiniz
İyi yapmışsınız hocam gören olur mutlaka.Konu açtım bakalım onun için alanlar yazar illaki
İyi yapmışsınız hocam gören olur mutlaka.
Kanka kodakı bekle jd nin daha iyi olduğunu hiç sanmıyorum960 GB James Donkey JD960 520-500 MB/s SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Pc icin şu ssd nasil hocam