Hocam konu ile alakasız ama Vietnamcayı nereden nasıl öğrendiniz?Vietnamca, ingilizce, Türkçe anadil. Almanca Fransızca orta seviye home ofis güvenilir iş arıyorum. İş emirleri bol olan ve uluslararası işe açık bir şirket olması öncelikli.
Vietnam savaşında olabilirHocam konu ile alakasız ama Vietnamcayı nereden nasıl öğrendiniz?
Konu açıyordum öneri olarak altat sunuyor ortadan dikkatimi çektiHocam konuyu nerden buldunuz taaa Ekim'de açmıştım
Konu hortladı şimdi mesaj gelir sürekli ve hayır Vietnam Savaşına gitmedim keşke gitseydim iyi taktik yapardım orda.Konu açıyordum öneri olarak altat sunuyor ortadan dikkatimi çekti
home office tercumanlik mi 45 e yapilmazYok nişanlım bu işte çalışıyor zaten de bende boş boş durmamak için yapayım dedim az maaş veriyorlar 40 45 e yapılmaz bu iş.
Vietnam'da 4 bin dolar veriyorlar hocam Türkiye de ortalama 15 saatlik iş emri tamamlamak gerekiyor günlük ve bu şekilde 45 bin anca tamamlaniyor. O kadar dili 45bine 15 saat çalışmak için öğrenmedik.home office tercumanlik mi 45 e yapilmaz