Neler Yeni

Konu İle Alakasız Mesajların Silinmesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mojo jojo

80+ Silver
Böyle tiplerin hiç olmaması lazım. Daha önceki istek konumda da böyle 2 arkadaş vardı. Moderatör sayısı yeterli, bu tip mesajlar silinsin bence.
Bir çok arkadaşın bu özelliği istediğini biliyorum. Hem de mesaj kasmanın önüne geçilir.
Mesajlar silinmiyor ise en azından uyarı atılsın. @Mehmet Yılmaz

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Adam 4,12 tl ye oyun istemiş herkes örnek verid olmaz dedi bende 3 4 oyun yazdın yok dedi dedim zıkkımın kökü var oynucan mı reportlamış uyarı yedim ama silinmedi işin iyi tarafı yorum tuttu güzel beğeni geliyor asawdd.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Adam 4,12 TL ye oyun istemiş herkes örnek verid olmaz dedi bende 3 4 oyun yazdın yok dedi dedim zıkkımın kökü var oynucan mı reportlamış uyarı yedim ama silinmedi işin iyi tarafı yorum tuttu güzel beğeni geliyor asawdd.
Bence sen haklı gibisin kardeşşş

Mojo jojo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu ile alakasız mesajları raporlarsan zaten siliniyor diye biliyorum. Benim başıma geldi çünkü.
3 tane aktif 1 tanesi her zaman aktif moderatör, bir de 2 tane yönetici 1 i de her zaman aktif. Bence rapor atmaya gerek kalmamalı ve rapor atınca zor zar siliniyor.
Adam 4,12 TL ye oyun istemiş herkes örnek verid olmaz dedi bende 3 4 oyun yazdın yok dedi dedim zıkkımın kökü var oynucan mı reportlamış uyarı yedim ama silinmedi işin iyi tarafı yorum tuttu güzel beğeni geliyor asawdd.
Sana söverdim ama bana ihtiyacım yok.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Saol hocam da iki gıcık mahlukat o mesajada burda yazdığım mesajada hususi kızgın attı adfasasf atsınlar sanki tii ye alıyorum da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana söverdim ama bana ihtiyacım yok.
İstersen konuşmaya öğren öyle gel

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Rapor sistemini kullanın .
Her konuya girip okumamız gibi bir durum söz konusu değil.

Mojo jojo

80+ Silver
Saol hocam da iki gıcık mahlukat o mesajada burda yazdığım mesajada hususi kızgın attı adfasasf atsınlar sanki tii ye alıyorum da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstersen konuşmaya öğren öyle gel
Gel adam gibi tartış göstereyim nasıl konuşuyorum.
3 moderatör bütün konulara nasıl baksın incelesin? Rapor sistemi de bu yüzden var ya işte.
Her rapor atılan mesaj silinmiyor. Bazı mesajlar anında değil de 15 dakika sonra silinir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom