Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Konusuna Cevap gelmeyen kişiye mesaj gelene kadar fazladan 2 tane hak verilse nasıl olur? @Mehmet Yılmaz
Ben demin konu açtım yükselsem de hakkım gidiyor en azından insanlar cevap verene kadar ek hak verilmesi lazımKatılıyorum, konu yükseltmek çok daha iyi en azından bunun hakkında 1 kural olması gerekiyor, konu açıyorlar cevap gelmediğinde.
+1. Bugün bir konu açtım konuyu 3 kez yükseltmeme rağmen hiç cevap gelmedi. Bence çok iyi olurKonusuna Cevap gelmeyen kişiye mesaj gelene kadar fazladan 2 tane hak verilse nasıl olur? @Mehmet Yılmaz
En baştaki konu mesajımı beğenebilirsin Reaksiyon kasmak için demiyorum yetkili birileri kaç kişinin istediğini görebilsin diye diyorum bu arada.+1. Bugün bir konu açtım konuyu 3 kez yükseltmeme rağmen hiç cevap gelmedi. Bence çok iyi olur
Buna gerek yok. Zaten raporlayıp söylerseniz yükseltiyorlar.Konusuna Cevap gelmeyen kişiye mesaj gelene kadar fazladan 2 tane hak verilse nasıl olur? @Mehmet Yılmaz
Her seferinde raporlamak yerine hak eklenmesi daha mantıklı olur.Buna gerek yok. Zaten raporlayıp söylerseniz yükseltiyorlar.
Bence önerileri olsa görüp yazarlardı. Gerçi forumda kimsenin yazmamış olması da garipTavsiyem tanıdığın ve yakın olduğun insanları etiketlemen ^^
O zaman şu pencereden bakalım olaya ;Her seferinde raporlamak yerine hak eklenmesi daha mantıklı olur.