Öneri Koorui 24inç 1440p vs 27inç 1440p

Reaksiyon skoru
132
Bütçe
7500
1000076527.webp

7500₺ bandında 2k monitör arıyorum Koouri markasını duydum, 24 inç çok olumlu yorumlar gördüm ama standart 27 deniyor önerisi olan var mı?

27 inç modeli tercih etmelisin, hem oyun hem de genel kullanım için o çözünürlüğün hakkı 27 inçtir.

27 inç modeli tercih etmelisin, hem oyun hem de genel kullanım için o çözünürlüğün hakkı 27 inçtir.
teşekkürler hocam peki bu fiyat bandına önerebileceğiniz ya da bu daha iyi olur diyebileceğiniz bir model var mı

20260101_033727.webp

Ben adını hiç duymadığım bir marka yerine bunu tercih ederdim hem 200hz.

Ekler

• 20260101_033727.webp
    20260101_033727.webp
    50.3 KB · Hit: 7
Bence koorui marka almamalısın bir kere koorui kendi başına bir marka değil HKC çatısı altında üretilen bir monitör hkc ise çin markası yani çin malı, daha çok ofis ortamında görülür hkc markası, hiç gaming girişimleri var ama başarılı mı bilmem. Bunun yerine viewsonic gibi hiç değilse gaming girişimi olan bir marka olsa daha iyi ve 24 inç rekabetçi oyunlar için iyi olabilir ancak bence 2k çözünürlüğün hakkı 27 inç tir ve bir şüphen varsa internetten bu monitörün inceleme videolarını araştırabilirsin eğer varsa.

Alıntıyı görüntüle

7500₺ bandında 2k monitör arıyorum Koouri markasını duydum, 24 inç çok olumlu yorumlar gördüm ama standart 27 deniyor önerisi olan var mı?
İkisi de fiyatına göre güzel, hangi boyut istiyorsan ona göre alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ben adını hiç duymadığım bir marka yerine bunu tercih ederdim hem 200hz.
Bence koorui marka almamalısın bir kere koorui kendi başına bir marka değil HKC çatısı altında üretilen bir monitör hkc ise çin markası yani çin malı, daha çok ofis ortamında görülür hkc markası, hiç gaming girişimleri var ama başarılı mı bilmem. Bunun yerine viewsonic gibi hiç değilse gaming girişimi olan bir marka olsa daha iyi ve 24 inç rekabetçi oyunlar için iyi olabilir ancak bence 2k çözünürlüğün hakkı 27 inç tir ve bir şüphen varsa internetten bu monitörün inceleme videolarını araştırabilirsin eğer varsa.
HKC zaten panel üreticisi. MSI gibi markalar panelini kullanıyor.

Ayrıca gaming monitör üretmiyor değil, tr ye getiren yok.

Son düzenleme:
Ben buna katılmıyorum rekabetçi oyun oynamak için 24 inç en uygun boyut bence. 24 inçte hikayeli oyun rekabetçi oyun oynarsın film izlersin ama 27 inçte rekabetçi oynayamazsın bence. Kişiden kişiye değişir

Ben buna katılmıyorum rekabetçi oyun oynamak için 24 inç en uygun boyut bence. 24 inçte hikayeli oyun rekabetçi oyun oynarsın film izlersin ama 27 inçte rekabetçi oynayamazsın bence. Kişiden kişiye değişir
Adam rekabetçi oyun oynuyorum dememiş ki kanka. 2K'nin hakkı 27 inçtir. Bu böyledir.

öncelikle verilen bilgilerden dolayı teşekkür ederim, elimde halihazırda aşağıda yazan monitör bulunmakta, kişisel kullanımımda bazen arkadaşlarla lol,cs bazen hikayeli oyunlar rdr exp33 gibi ya da film dizi anime izlemek gibi hibrit amaçlı kullanımım var, özellikle hikayeli oyunlarda 2k daha atmosfer bütünlüğü sağlıyacak bi sisteme yavaş yavaş geçiş yapmak istediğim için bi monitör arayışındayım

BENDE MEVCUT OLAN MONİTÖR(2K ALIRSAM YAN MONİTÖR OLACAK) LG 24” UltraGear 24GS65F-B 1Ms (GtG) 180Hz (HDMI+Display) AMD FreeSync + G-SYNC HDR10 IPS Panel FHD Pivot Gaming Monitör

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

viewsonic gerçekten iyi gözüküyor ama şu 24 inçte 2knın daha iyi görüntü verdiğine dair bazı reddit forumları görünce açıkçası aklım karıştı çünkü önceliğim aslında ekranın büyüklüğünden ziyade alabileceğim görüntünün kalitesi

Geri