- Reaksiyon skoru
- 132
- Bütçe
- 7500
7500₺ bandında 2k monitör arıyorum Koouri markasını duydum, 24 inç çok olumlu yorumlar gördüm ama standart 27 deniyor önerisi olan var mı?
teşekkürler hocam peki bu fiyat bandına önerebileceğiniz ya da bu daha iyi olur diyebileceğiniz bir model var mı27 inç modeli tercih etmelisin, hem oyun hem de genel kullanım için o çözünürlüğün hakkı 27 inçtir.
Bu bütçede 2k yok sanırım hocam. İşin pirine sormak lazım. @Tayfunnsteşekkürler hocam peki bu fiyat bandına önerebileceğiniz ya da bu daha iyi olur diyebileceğiniz bir model var mı
anladım hocam teşekkür ederim bu ürünü kullanan var mıAlıntıyı görüntüle
Ben adını hiç duymadığım bir marka yerine bunu tercih ederdim hem 200hz.
FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorsan 24 inç al üstelik 2K olduğu için piksel yoğunluğu daha fazla olacaktır.Alıntıyı görüntüle
7500₺ bandında 2k monitör arıyorum Koouri markasını duydum, 24 inç çok olumlu yorumlar gördüm ama standart 27 deniyor önerisi olan var mı?
İkisi de fiyatına göre güzel, hangi boyut istiyorsan ona göre alabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben adını hiç duymadığım bir marka yerine bunu tercih ederdim hem 200hz.
HKC zaten panel üreticisi. MSI gibi markalar panelini kullanıyor.Bence koorui marka almamalısın bir kere koorui kendi başına bir marka değil HKC çatısı altında üretilen bir monitör hkc ise çin markası yani çin malı, daha çok ofis ortamında görülür hkc markası, hiç gaming girişimleri var ama başarılı mı bilmem. Bunun yerine viewsonic gibi hiç değilse gaming girişimi olan bir marka olsa daha iyi ve 24 inç rekabetçi oyunlar için iyi olabilir ancak bence 2k çözünürlüğün hakkı 27 inç tir ve bir şüphen varsa internetten bu monitörün inceleme videolarını araştırabilirsin eğer varsa.
Ben buna katılmıyorum rekabetçi oyun oynamak için 24 inç en uygun boyut bence. 24 inçte hikayeli oyun rekabetçi oyun oynarsın film izlersin ama 27 inçte rekabetçi oynayamazsın bence. Kişiden kişiye değişir27 inç modeli tercih etmelisin, hem oyun hem de genel kullanım için o çözünürlüğün hakkı 27 inçtir.
Adam rekabetçi oyun oynuyorum dememiş ki kanka. 2K'nin hakkı 27 inçtir. Bu böyledir.Ben buna katılmıyorum rekabetçi oyun oynamak için 24 inç en uygun boyut bence. 24 inçte hikayeli oyun rekabetçi oyun oynarsın film izlersin ama 27 inçte rekabetçi oynayamazsın bence. Kişiden kişiye değişir
Hakkı olması diye bir şey yok diyorum ben de. Tercih meselesi diyorum.Adam rekabetçi oyun oynuyorum dememiş ki kanka. 2K'nin hakkı 27 inçtir. Bu böyledir.