Neler Yeni

korku veya gerilime çok hassas olma ?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben ilk izleyişimde de korkmadım şimdi de korkmuyorum. 4.-5. sınıfta iken falan Outlast'ı tek başıma güzelce oynayıp bitirmiştim ondan da hiç korkmamıştım o kadar şey demelerine rağmen. Kişiden kişiye değişir.
Vallaha Sonu tahmin edilen seylerden hic korkmuyorum bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Aga geneli hayatınla alakalı cinsiyet değil ama günlük hayatını etkiliyorsa psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.(bende anksiyete-panik atak vardı korku filmi izleyemem oynayamam asansöre binemem gibi korkularımda vardı çözüldü çok kafana takma üstüne gitmeye çalış kendini yeni şeylere aç geçer.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Hatay
Erkek olunca korkmamak, kadın olunca korkmak mı gerekiyor? Neyse her insan farklıdır mesela bende müzik dinlerken bazı müziklerde notalara anlam yükleyip duygulanabiliyorum, bazı müzikler vardır ki 1 tane söz yoktur ama kelimelerden çok daha fazlasını anlatır mesela.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
psikolog falan değilim ama herhangi bir olayı zihninde sürekli tekrarlayıp paniğe kapılıyor gibisin. mesela birisinin bö demesinden gözünü kapamak yada tepki vermek korkudan ziyade reflekstir ama oyunda giren gerilim müziğinde (zaten seni o duyguya çekmeye çalışıyor) zihnin sürekli şimdi bir şey olacak, ne yapacağım ,nereye gitsem, nasıl kaçsam diye düşünceler sıralayıp kilitleniyorsa bunun en basit çözümü akışına bırakmak. ne olacaksa olsun diyerek izleemeye devam edip kabullenirsen zamanla o duyguyu bastırırsın ama korkuda bir duygu bir duyguya savaş açmayı tamamen kaybetmeyi doğru bulmuyorum. bence seni stres altına sokacak oyunlarla gerilime alışabilirsin satranç veya zamanlamalı yap yada öl oyunları zihinsel dayanıklılığını arttırabilir. yanlış düşünüyor da olabilirim sana uymuyorsa ciddiye alma belki kötüye de götürebilir bilmiyorum

Mileven

80+ Silver
neredeyse 10 dan fazla korku fılmı ızledım outlastın başlangıc muzıgını duyunca kapattım emıl wants to play denedım onu açmadan kapattım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hayatımda ne korku oyunu oynadım ne de korku filmi izledim ama korkan biri değilim. Ben de böyleyim işte, herkes farklı olabiliyor.

VitoScaletta

80+ Gold
Hafif korku filmleri izle
paranoyak olurum diye korkuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erkek olunca korkmamak, kadın olunca korkmak mı gerekiyor? Neyse her insan farklıdır mesela bende müzik dinlerken bazı müziklerde notalara anlam yükleyip duygulanabiliyorum, bazı müzikler vardır ki 1 tane söz yoktur ama kelimelerden çok daha fazlasını anlatır mesela.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ERRRRRRRRRRRRRRKEĞİMİ komik olsun diye yazdım duyar kasmayın ya

akşam gözümü kapadığımda karşıma hiç yüzünü görmediğim suretler çıkıyor değişik değişik triplere giriyorum ve bu aşırı kötü en ufak bile korku gerilim bile görmemem lazım

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
ERRRRRRRRRRRRRRRKEEEEEEEEEEEĞİM ama korku ve en basit bi aksiyon sahnesindeki gerilim müziği bile beni geriyor çok fazla etkileniyorum çok korkuyorum herşeyden bu nasıl geçer bu kadar hassas olmam normalmi hayır yani kavgadan korkmam yumruk yemeden korkmam ama böyle şeylere karşı aşırı hassasım niyeyse
akşam gözümü kapadığımda karşıma hiç yüzünü görmediğim suretler çıkıyor değişik değişik triplere giriyorum ve bu aşırı kötü en ufak bile korku gerilim bile görmemem lazım
karanlıkta yürümeye korkuyorum yanlışlıkla bişey görürüm deliririm diye
Üzerine git karantinada günde 2 tane gerilim filmi bitirdim baya baya yendim ama çok da sorun oluşturmaz günlük hayatında kimse de yargılayamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anonim Anonimoğlu
Babam bana hep derdiki (hala der) bir korku filmi sahnesi çekilirken arkada yönetmen ve yardımcısı ışık tutan elemanlar falan 30-40 kişi duruyor yani korkmana gerek yok ayrıca insanız duygularımız var gayet normal bende korkarım mesela karanlıkta yürümekten önemli bir şey değil sen kendine güven yeter

Geçmişe dayalı bir travma yaşamış olabilirsin bu problemi ise youtube ve google amca aracılığıyla ararştırarak çözebilirsin aynı zamanda melisa veya kedi otu gibi rahatlatıcı bitkiler kullanarak bu sıkıntını aşabilirsin ayrıca yavaş yavaş korkunun üzerine gitmeye çalış.mesela karanlıktan korkuyorsan besmele çeke çekke yavaş yavaş yürü. aynı zamanda sözer köşkü hayalanem gibi dini içerik üreten kanallar aracılığıyla kendini rahatlatabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,411
Üyeler
168,626
Son üye
Orkun Uşdu
Top Bottom