Neler Yeni

Korkudan çömdürttürecek film önerisi

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Duyduğuma göre korku filmi izlemek zayıflatıyormuş. Birkaç gün önce Cinnet filmini izlemiştim, "korku filmi denmez ama gerilim için izlenebilir" diye yazıyordu ama ikiside değildi (BENCE). Filmi izlerken kendimi gerilmek için zorladım ama olmadı. Bana başlıktaki gibi "çömdürttürecek" bir film önerir misiniz?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Duyduğuma göre korku filmi izlemek zayıflatıyormuş. Birkaç gün önce Cinnet filmini izlemiştim, "korku filmi denmez ama gerilim için izlenebilir" diye yazıyordu ama ikiside değildi (BENCE). Filmi izlerken kendimi gerilmek için zorladım ama olmadı. Bana başlıktaki gibi "çömdürttürecek" bir film önerir misiniz?
Zayıflamak istiyosan gülmekten tuvaletini yaptıracak filmler izle bence onun dışında korku filmleri belli bir yaştan sonra koymuyo oyun deneyebilirsin ..

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zayıflamak istiyosan gülmekten tuvaletini yaptıracak filmler izle bence onun dışında korku filmleri belli bir yaştan sonra koymuyo oyun deneyebilirsin ..
İşimi hızlı yapmak istiyorum. Film hızlı oluyor, bu gece izliyeceğim. Diğerleriyle uğraşmak uzun sürer.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Korku filmi değil ama insan kırkayak filmini önerebilirim rüyalarıma girmişti psikolojimi bozmuştu

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
İşimi hızlı yapmak istiyorum. Film hızlı oluyor, bu gece izliyeceğim. Diğerleriyle uğraşmak uzun sürer.
Yani kanka bi film ile 1 gr bile verebileceğini sanmıyorum ama zodiac katili fln izleyebilirsin b+ktan hikaye ve dandik görseller seni rahatsız etmezse saçma cin filmlerini izleyebilirsin dabbe siccin vs (sadece jump scarelara korkarsın)

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani kanka bi film ile 1 gr bile verebileceğini sanmıyorum ama zodiac katili fln izleyebilirsin b+ktan hikaye ve dandik görseller seni rahatsız etmezse saçma cin filmlerini izleyebilirsin dabbe siccin vs (sadece jump scarelara korkarsın)
Hikayesi iyi olsa güzel olurdu

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Varsa güzel kesin izle dediğiniz beni de etiketleyin.

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATA
dabbe zehri cin

Top Bottom