Neler Yeni

Öneri Mezar Buluşmaları Film Serisi Hakkında Detaylar ve 2.Film Fragmanı.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Hocam filmi izledim.
Film gerçektende o kadar korku içermiyor.İlk film daha korkunçtu bile diyebilirim.
Dün bu konuyu açmadan önce izlediğim 2.fragmanından bir hayli etkilenmiştim,ama film o kadar etkilemedi.
Ha önerirmiyim,evet öneririm.
Çünkü sürükleyici ve beklenmedik bir sona sahip😀
Teşekkür ediyorum yorumlarını, düşüncelerini paylaştığın için.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Outlast gibi bir şey bu. Hatta sanırım oyun konusunu buradan almıştı. Hazır korku filmi konusu açılmış ben de The Conjuring 1 ve 2'yi bırakıp gidiyorum. Gerçekten hayatımda izlediğim en iyi korku filmleri. Özellikle 1. filmi çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasil izleyebiliyorsunuz boyle seyleri ben izleyince 1 ay unutamiyorum
Dostum izleyince üstüne hemen bir komedi açıyorum :D zaten uçup gidiyor aklımdan. Ama eskiden (11 12 yaşında falan) Outlast oyununa baya merak sarmıştım. Ve hani paranoyak olma derecesine gelmiştim. Sonradan oyunu unuttum. Şu an arada speedrun videoları falan izliyorum.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Hocam konuda kesinlikle izleyin "güzel film" yazmak yerine filmin konusunu yazabilirsin.

Bunu gibi amatör tarzı çekilen filmler aşırı hoşuma gidiyor. Scream'in dizisini izlemekteyim şuan. Dizi bitince bu seriyi de izleyeceğim. Öneri için teşekkürler

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,601
İsim
Anon
Dostum izleyince üstüne hemen bir komedi açıyorum :D zaten uçup gidiyor aklımdan. Ama eskiden (11 12 yaşında falan) Outlast oyununa baya merak sarmıştım. Ve hani paranoyak olma derecesine gelmiştim. Sonradan oyunu unuttum. Şu an arada speedrun videoları falan izliyorum.
Insanin ruh haline gore degisir yani

Top Bottom