Neler Yeni

Korkulan oldu, Narin'den acı haber geldi

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Fatih Öztütk
19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki narin çuvalın içinde cansın bedeni bulundu daha önce bulunan terlik annesi tarafından Red etmişti

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Salih ÇARDAK
Anayasa tüzüğü işlemiyor mu? Cezalar caydırıcı değil mi? Toplumdaki güven, adalet iyice yerler altında iken bunun üzerine zorbalık, hırsızlık, öldürme, kayırma gibi suçlar sürekli görülegelmekte... Halbuki anayasanın en büyük mantığı bu tür olayların önüne geçebilmektir. Geçemiyor ise tüzüğü değiştirmek gerekli ... Bu noktada kısas cezası en caydırıcı hükmünde olan cezadır. Şayet Narin benim kız kardeşim ya da evladım olsa idi ona bunu yapanları kendi ellerimle öldürmek isterdim. Kur'an'ın hükmüne kelle koparmak, el kesmek diye ağlanan zihniyetin eseridir bu tür olaylar.

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Fatih Öztütk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anayasa tüzüğü işlemiyor mu? Cezalar caydırıcı değil mi? Toplumdaki güven, adalet iyice yerler altında iken bunun üzerine zorbalık, hırsızlık, öldürme, kayırma gibi suçlar sürekli görülegelmekte... Halbuki anayasanın en büyük mantığı bu tür olayların önüne geçebilmektir. Geçemiyor ise tüzüğü değiştirmek gerekli ... Bu noktada kısas cezası en caydırıcı hükmünde olan cezadır. Şayet Narin benim kız kardeşim ya da evladım olsa idi ona bunu yapanları kendi ellerimle öldürmek isterdim. Kur'an'ın hükmüne kelle koparmak, el kesmek diye ağlanan zihniyetin eseridir bu tür olaylar.
Adalet mülkün temelidir yazısı hatırlıyorurmusun günümüz turkiyesin de yok AKP soğursun adaleti yok ettikleriAtatürk zamanda bu olay idam ettirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,168
Üyeler
160,205
Son üye
egehannergis
Top Bottom