Evet. belirli gün sonra ailelerinin yanına gönderdiler test dahi yapmadan.Protokol nasıl işliyor yurdu karantinaya mı aldılar?
Evet. belirli gün sonra ailelerinin yanına gönderdiler test dahi yapmadan.Protokol nasıl işliyor yurdu karantinaya mı aldılar?
Covid i dalgaya alıyolar sanırım komik bir şey göremiyorum ben çünkü eğer covid sem ailem istanbul da kriz e girebilir diye korkuyorum@İntel Xeon Tam olarak komik olan şey ne ?
Sınav vs. derdine çekilen acıya bak. Değdi sanki. Çok yanlış yapıyorlarCovid i dalgaya alıyolar sanırım komik bir şey göremiyorum ben çünkü eğer covid sem ailem istanbul da kriz e girebilir diye korkuyorum
Sınavlar nasıl olucak acaba onu merak ediyorumEvet. belirli gün sonra ailelerinin yanına gönderdiler test dahi yapmadan.
Ertelerler.Sınavlar nasıl olucak acaba onu merak ediyorum
Geçmiş olsun dostum ama böyle olacağı belliydi şuç sende değil...Az önce yurtta birini nefes darlığından hastaneye kaldırdılar bendede ateş ve öksürük grip gibi belirtiler var sanırım kişi covid çıkar sa Yurdu karantiya alabilirler bildiğim kadarıyla napmalıyom
alta cs 1.6 açık o yüzden reaksiyon atarken mouse sol üste çekiliyor yanlıslıkla atım o yüzden@İntel Xeon Tam olarak komik olan şey ne ?
Birde 1 aya 2.sınavlar olacakmışSınav vs. derdine çekilen acıya bak. Değdi sanki. Çok yanlış yapıyorlar![]()
Bir insanı kendi ülkesinden ve yönetimden nasıl soğuturum diye plan yapıyorlar galiba. Allah akıl fikir versin baştakilere.Birde 1 aya 2.sınavlar olacakmış
Kanka ben sana şöyle söyliyim eğer 2 hafta içinde covid artarsa sorumlusu ziya selçuk turBir insanı kendi ülkesinden ve yönetimden nasıl soğuturum diye plan yapıyorlar galiba. Allah akıl fikir versin baştakilere.
Geçmiş olsun hocam.Az önce yurtta birini nefes darlığından hastaneye kaldırdılar bendede ateş ve öksürük grip gibi belirtiler var sanırım kişi covid çıkar sa Yurdu karantiya alabilirler bildiğim kadarıyla napmalıyom
Hocam sanada bulaşma ihtimali var. Ailen yok bakanın olmaz vallahi. Bol bol sıvı tüket; meyve sebze ye, aç kalma. Uyku düzenine dikkat et.P
Kanka ben sana şöyle söyliyim eğer 2 hafta içinde covid artarsa sorumlusu ziya selçuk tur
Bu uygulama yüzünden başıma bir şey olursa sorumlusu gogel pıley stor dur![]()