Neler Yeni

Korsan oyun desteği ?

Furkan64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Peker
Bu sitede korsan oyun desteği varmı ? diğer forumlarda gördüm korsan oyuna destek vermiyoruz dediklerini burda varmı öyle bir şey ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu sitede korsan oyun desteği varmı ? diğer forumlarda gördüm korsan oyuna destek vermiyoruz dediklerini burda varmı öyle bir şey ?
korsan oyun forumları hariç kimse desteklemez

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,085
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Burayı okuyabilirsin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
15- İllegal, korsan içerik paylaşımı yasaktır.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
doğru bir şey değil ama bu şartlarda oyun online olmadığı sürece 100 200 tl verilmez forumun karşı olmasını anlıyorum ama bu konuda yardım isteyen birine engel olmasını beğenmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
Korsan içeriklerin paylaşılmasına ve dağıtılmasına kesinlikle sonuna kadar karşıyım zaten kurallarda da yasak ama misal "X oyununda takılma sorunu yaşıyorum." diye konu açan adama hemen "oyun orjinal mi?" şeklinde art niyetli sorgu, sual edilmesini de doğru bulmuyorum.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Hocam 10 TL'lik oyunu bile korsan indiren kişiler var bende karşıyım ama oyunun satışı olmazsa korsana başvururum örnek olarak pes 2015 ve pes 2013 verebilirim çünkü oyunun piyasada satışı yok oyunları yapabilmek için binlerde kişi çalışıyor ses sanatçısından görüntü sanatçısına kadar herkesin emeği var olduğu kadarıyla o insanların emeğine saygı duymalıyız yeni çıkan oyunlar ise indirime giriyor ordan 100 yada 200 TL gibi mevlalar gibi bir paraya alınabilir ama bir oyunada uçuk fiyatlar verilmez oynanmaması daha uygun

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Bakın arkadaşlar oyunlar olmuş 500-600 hatta 700tl. Siz daha gelmiş korsan orijinal tartışması yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama tek böbrek ile yaşamaya niyetim yok. :) İmkanı olupta almayana bende kızarım ama dürüst ve mantıklı düşünün şu an kaç kişi bu oyunlara para verebilir? Şahsen ben aylık aldığım 300 tl ile alamam.

Son düzenleme:
Top Bottom