Her zaman orjinal daha sağlıklıdır ama crack virüs olmadığı takdirde sıkıntı olmaz heraldeBen yıllardır indirip kurdum bugüne dek bir sıkıntı yaşamadım yeni bilgisayarıma da mecburen öyle yapıyorum çünkü oyunlar çok pahalı alamıyorum. İleriye dönük vs sıkıntılar oluşur mu mesela şuan kurduğum oyunun setubu cpuyu fazla kullanıyor.
Sistem parçalarına zarar verecek kadar virüs içermez. Kaspersky ile tarat, sıkıntı bulursa sil, indirme.Yani düşünüyorum virüs girse pcye ne olur sistem parçalarına zarar nasıl verir kaspersky yüklü zaten şuanda.
Genellikle indirdiğim oyunlardan virüs çıkmıyor program görmüyor yani ya gerçekten virüs yok veya gömülü içine bilemiyorum yani 10 sene hep torrent kullandım hiçbir şey olmadı eski pc deSistem parçalarına zarar verecek kadar virüs içermez. Kaspersky ile tarat, sıkıntı bulursa sil, indirme.
Başarılarının devamını dilerim ne diyimGenellikle indirdiğim oyunlardan virüs çıkmıyor program görmüyor yani ya gerçekten virüs yok veya gömülü içine bilemiyorum yani 10 sene hep torrent kullandım hiçbir şey olmadı eski pc de
ne kadar güvenilir olsa da önermem ileri zamanlarda sistemin yavaşlıyor bizzat yaşadımBen yıllardır indirip kurdum bugüne dek bir sıkıntı yaşamadım yeni bilgisayarıma da mecburen öyle yapıyorum çünkü oyunlar çok pahalı alamıyorum. İleriye dönük vs sıkıntılar oluşur mu mesela şuan kurduğum oyunun setubu cpuyu fazla kullanıyor.
Seni ilk defa bir korsan konusunda triggerlanmazken görüyorum, şaşırdım doğrusu..Genelde olmaz ama bilemezsin. Oyunları orijinal edinmeye çalış.
Triggerlık durum yok abi, kullanan kullansın buna engel olamayız ancak önermek etik değil, önermememiz lazım.Seni ilk defa bir korsan konusunda triggerlanmazken görüyorum, şaşırdım doğrusu..