Neler Yeni

Korsan oyun indirmek ve kurmak zararlı mı?

Newkan

80+ Bronze
Ben yıllardır indirip kurdum bugüne dek bir sıkıntı yaşamadım yeni bilgisayarıma da mecburen öyle yapıyorum çünkü oyunlar çok pahalı alamıyorum. İleriye dönük vs sıkıntılar oluşur mu mesela şuan kurduğum oyunun setubu cpuyu fazla kullanıyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

TİTAN.

80+ Platinum
Ben yıllardır indirip kurdum bugüne dek bir sıkıntı yaşamadım yeni bilgisayarıma da mecburen öyle yapıyorum çünkü oyunlar çok pahalı alamıyorum. İleriye dönük vs sıkıntılar oluşur mu mesela şuan kurduğum oyunun setubu cpuyu fazla kullanıyor.
Her zaman orjinal daha sağlıklıdır ama crack virüs olmadığı takdirde sıkıntı olmaz heralde

Newkan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde olmaz ama bilemezsin. Oyunları orijinal edinmeye çalış.
Yani düşünüyorum virüs girse pcye ne olur sistem parçalarına zarar verirmi verirse nasıl verir kaspersky yüklü zaten şuanda.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,865
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yani düşünüyorum virüs girse pcye ne olur sistem parçalarına zarar nasıl verir kaspersky yüklü zaten şuanda.
Sistem parçalarına zarar verecek kadar virüs içermez. Kaspersky ile tarat, sıkıntı bulursa sil, indirme.

Newkan

80+ Bronze
Sistem parçalarına zarar verecek kadar virüs içermez. Kaspersky ile tarat, sıkıntı bulursa sil, indirme.
Genellikle indirdiğim oyunlardan virüs çıkmıyor program görmüyor yani ya gerçekten virüs yok veya gömülü içine bilemiyorum yani 10 sene hep torrent kullandım hiçbir şey olmadı eski pc de

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,865
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle indirdiğim oyunlardan virüs çıkmıyor program görmüyor yani ya gerçekten virüs yok veya gömülü içine bilemiyorum yani 10 sene hep torrent kullandım hiçbir şey olmadı eski pc de
Başarılarının devamını dilerim ne diyim

Newkan

80+ Bronze

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
okr
ne kadar güvenilir olsa da önermem ileri zamanlarda sistemin yavaşlıyor bizzat yaşadım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,558
İsim
Mert Can Ergün
güvenilir siteler den indirdiğin sürüce sorun çıkmaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,865
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Seni ilk defa bir korsan konusunda triggerlanmazken görüyorum, şaşırdım doğrusu..
Triggerlık durum yok abi, kullanan kullansın buna engel olamayız ancak önermek etik değil, önermememiz lazım.

Top Bottom