Neler Yeni

Korsan oyun indirmek ve kurmak zararlı mı?

Atyxah

80+ Silver

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İleriye dönük sıkıntılar oluşur mu?
Etik ve dini açıdan sıkıntılar oluşur. Maddi açıdan sıkıntılar oluşmaz. Düzgün bir P2P sitesinden reklamlara tıklamadan bilinçli şekilde indirirseniz virüs kapma olasılığınız oldukça düşüktür. Fakat mümkün mertebe orijinal kullanın, hayırlı olan budur. Üreticiyi destekleyin.

LaketrooS

80+ Silver
Ben yıllardır indirip kurdum bugüne dek bir sıkıntı yaşamadım yeni bilgisayarıma da mecburen öyle yapıyorum çünkü oyunlar çok pahalı alamıyorum. İleriye dönük vs sıkıntılar oluşur mu mesela şuan kurduğum oyunun setubu cpuyu fazla kullanıyor.
Bende bir ara trojen çıkmıştı ama usbde.(bende anlamadım nasıl oldu) Kaspersky kurdum sonra sildim işte virüslü olanı şu an hiçbir şeyi yok tüm sıcaklıklar kullanımlar normal.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Ben yıllardır indirip kurdum bugüne dek bir sıkıntı yaşamadım yeni bilgisayarıma da mecburen öyle yapıyorum çünkü oyunlar çok pahalı alamıyorum. İleriye dönük vs sıkıntılar oluşur mu mesela şuan kurduğum oyunun setubu cpuyu fazla kullanıyor.
Hiçbir şeye mecbur değilsin kendini bu şekilde avutmaya alışmışsın.

Newkan

80+ Bronze

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
pahalı zaten avutma falan değil ki bu
Son 2-3 yıldır çıkan oyunlar pahalı. Onları da çıktıkları gün oynama ''mecburiyetin'' yok? İndirime girmelerini bekleyebilirsin. Ayrıca bu arkadaş gibiler 50 TLlik oyunu bile crack oynamıyorsa neyim.

Son 2-3 yıldır çıkan oyunlar pahalı. Onları da çıktıkları gün oynama ''mecburiyetin'' yok? İndirime girmelerini bekleyebilirsin. Ayrıca bu arkadaş gibiler 50 TLlik oyunu bile crack oynamıyorsa neyim.
hiçbir oyunu "mecburiyetten" oynamıyor zaten insanlar , eğlenmek için oynuyor , yeni çıkan oyunlar indirime girse ne kadar giriyor sanki gene pahalı , crack oyun gibi bi kaynak varsa kullanan kullanabilir fakat ben kullanmıyorum güvenmiyorum cünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,644
Üyeler
160,279
Son üye
skorkmzz
Top Bottom