Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Ben hiçkimseye güvenmiyorum dediğim gibi antivirüs uyarı verdiği herşeyi o saniye yok ederim edebiliyorsam,edemiyorsamda uefi bootkitleriyle uğraşmaya kadar gidiyor bu iş.Ama Türkiye şartları maalesef risk gerektiriyor
Yani hocam mantıken 0 risksiz olması imkansız zaten
İnternet ortamında hiçbir dosya %100 güvenilir değil ki
Biraz risk gerektiriyor elbette

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
arkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)
Güvenli diye bir şey yok aga sana analarının hayrından vermiyorlar beleşe oyunları çok uzun süre korsan kullansamda şimdi yavaş yavaş alarak oynamaya çalışıyom durumum oldukça can değerin bu konuyla ilgili videosunu izlemeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Nasıl yani ?
Key satın almadınız mı ?
Şunu merak ediyorsan söyleyim hiç korsan kullanmadın mı? Evet çok kullandım ama pişmanım kul hakkı olduğunun farkına vardığımdan beri giveaway sitelerine hergün bakıyorum lisanslı yazılım bulmak için.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Şunu merak ediyorsan söyleyim hiç korsan kullanmadın mı? Evet çok kullandım ama pişmanım kul hakkı olduğunun farkına vardığımdan beri giveaway sitelerine hergün bakıyorum lisanslı yazılım bulmak için.
Pişman olmanız neyi değiştiriyor onu merak ediyorum ,
Korsanı hırsızlıkla bağdaştırmışsınız ya ,
Acaba Hırsızlık yapan bir mahkum pişman olunca herhangi bir şey değişiyor mu onu sormak istedim

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Pişman olmanız neyi değiştiriyor onu merak ediyorum ,
Korsanı hırsızlıkla bağdaştırmışsınız ya ,
Acaba Hırsızlık yapan bir mahkum pişman olunca herhangi bir şey değişiyor mu onu sormak istedim
Orası sizi ilgilendirmez benim günahım bana. Ama hırsızlık sonuçta. Adamın emeğini izinsiz kullanmak hırsızlık.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Orası sizi ilgilendirmez benim günahım bana. Ama hırsızlık sonuçta. Adamın emeğini izinsiz kullanmak hırsızlık.
Ben günah ile alakalı bir şey söylemedim ,
Benim sormak istediğim hırsızlık yapan bir mahkum pişman olunca cezasından muaf tutuluyor mu onu sormak istedim ,
İyi geceler

Farway

80+ Silver
Ben günah ile alakalı bir şey söylemedim ,
Benim sormak istediğim hırsızlık yapan bir mahkum pişman olunca cezasından muaf tutuluyor mu onu sormak istedim ,
İyi geceler
Burası Türkiye sorunun cevabı evet 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,131
Üyeler
164,623
Son üye
Ryder53
Top Bottom