Neler Yeni

Kötü laptop ta geforce now ile oyun oynanır mı

Umut.1

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam elimde kötü bi laptop var ve steamde indirimlerle aldığım birkaç oyun var oyun oynamak istiyorum ama laptop kaldırmıyor geforge now u gördüm sanal pc falan diyordu ve bende satın alıp oyunları oynamak istiyorum bu geforce now tam olarak nedir nerden satın alabilirim ve günlük oyun saati vb. varmı bana yardımcı olurmusunuz

Selam elimde kötü bi laptop var ve steamde indirimlerle aldığım birkaç oyun var oyun oynamak istiyorum ama laptop kaldırmıyor geforge now u gördüm sanal pc falan diyordu ve bende satın alıp oyunları oynamak istiyorum bu geforce now tam olarak nedir nerden satın alabilirim ve günlük oyun saati vb. varmı bana yardımcı olurmusunuz
internetiniz hızlıysa oynarsınız hocam oynama süresi ise üyeliğe göre değişiyor

Kanka eğer internetin iyiyse güzel bir yöntem eğer internetin çok iyi değilse almanı pek önermem çünkü bulut üzerinden başka bir bilgisayara bağlanıyor internetin kötü ise aşırı gecikmekli oynarsın.

Kanka eğer internetin iyiyse güzel bir yöntem eğer internetin çok iyi değilse almanı pek önermem çünkü bulut üzerinden başka bir bilgisayara bağlanıyor internetin kötü ise aşırı gecikmekli oynarsın.
Malesef internetimde kötü aşırı gecikmeli derken delaylımı

Malesef internetimde kötü aşırı gecikmeli derken delaylımı
Evet ping yüksekse hareketlerin oyuna geç gider. Sen internet ile uzaktaki bilgisayara bağlanıp orada oynuyorsun. Sen mousu çeviriyorsun mesela bu internetle uzaktaki bilgisayara gidiyor sonra oyuna gidiyor. İnternet kötüyse eziyetten başka bir şey değil

Normal interneti açan bir sisteminiz varsa GeForce NOW'da sorun yaşamazsınız. Önemli olan internet hızınızdır ve yayın mantığında oyunları oynuyorsunuz.

İnternetin çok iyi olması gerek başka bir şart yok, oyunu oynamak için bir bilgisayara bile gerek yok telefon ve akıllı TV den falan bile oynatıyor o sistem.

Kabaca güçlü bir bilgisayarla oyunu çalıştırıp internet yoluyla anlık olarak sana yolluyor bu sistem.

Fiyat bilgisi:

Günlük sınır yok ama 6 saat aralıksız oynarsan oyun kapanıyor sonra tekrar açabiliyorsun.

cok iyi bir internete gerek yok ideal hiz yeterli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,079
Üyeler
173,307
Son üye
dranka11
Geri