Neler Yeni

Kreatin ve protein tozu araştırma

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Araştırmaların olup olmaması beni ilgilendirmiyor pratikte deneyimleyen her kreatin kullanıcısı eğer genetik açıdan yatkınsa kel kalıyor kanka tonla örnek var gökalafın bile tepe kısmı açık artık kreatinden
Kreatin onun kullandığı en sağlıklı malzeme suçu kreatine mi atıyon :D

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
HOCAM konu nereye geldi bana araştırma atabvilicek biri varmı

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Bununla bir bağlantılı araştırması yok
Kanda artan dht saç fokülleründen bağımsız
her ne kadar böyle denilse de pratikte genetikte dökülme varsa tetikliyor hızlandırıyor arkadaşlarımda ve bende böyle oldu bazılarında ise hiçbir şey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

her ne kadar böyle denilse de pratikte genetikte dökülme varsa tetikliyor hızlandırıyor arkadaşlarımda ve bende böyle oldu bazılarında ise hiçbir şey olmadı
savunduğunuz makaleleri 20 30 kişi toplayıp yapıyorlar o kadar örnek varken 20 30 kişi üstünde denenen şeye güvenmek boş

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
Araştırmaların olup olmaması beni ilgilendirmiyor pratikte deneyimleyen her kreatin kullanıcısı eğer genetik açıdan yatkınsa kel kalıyor kanka tonla örnek var gökalafın bile tepe kısmı açık artık kreatinden
hiç bir alakası yok kreatin saç dökmez bilip bilmeden yorum yapma geçende aynısını yaptın
Gidip 1000mg testo vurup yanına anavalan içersen saç dökülmesini geç beyaz ışığı görmediğine dua etsin
genetik ile alakası yok baba ve anne tarafım kelin bir üstü benim anlımda bile saç çıkıyor 1 senedir ara vermeden 30gr günlük almışlığım var

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan

savunduğunuz makaleleri 20 30 kişi toplayıp yapıyorlar o kadar örnek varken 20 30 kişi üstünde denenen şeye güvenmek boş
ISSN 20 kişinin üzerinde denemiyor.

ayrıca dhtnin saç dokmesi icin 150 birimi geçmesi gerekiyor ve bu yüklemenin bile üzerinde gram ile ki 2 hafta sonra normal aralığa düşüyor dht

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
şu an 14 yaşıundayım bayadıır spor yapıyorum çalıştıgım için sadece oglen yemeklerinde diyet yapamıyorum bunun için protein toZu ihtiyaç duyuyorum kreatinde sporda daha hızlı ve fazla kas kutlesi koymak için isitoyorum ancak babam karşı hiçbir şekilDe izin vermiyor protein tozunun ihtiyaç kadar kullandığımızda zararsız oldugunu biliğyorum bu 2 supplement için türk doktorlarından araştırma isitiyorum ben biraz baktım ancak bulamadım birde buraya danışayım dedim şimdiden teşekkür ederim
sana gelirsek protein tozu bütçen yoksa almanı tavsiye etmem
2500 3000tl altı tüm hepsi ne olduğu belli değil onun yerine tavuk al ciddiyim
wbc80 izole deyip ne olduğu belli olmayan hammadde konuluyor değeri bile 50 değil

kreatin sana öyle kütle koymaz mx1 veya mx2 sadece %2.5 su tutumu yapacak bi tık dolgun gözükeceksin (beyin ve kas sağlığına yarar)

yerli firma önermem asla :ROFLMAO:

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
ISSN 20 kişinin üzerinde denemiyor.

ayrıca dhtnin saç dokmesi icin 150 birimi geçmesi gerekiyor ve bu yüklemenin bile üzerinde gram ile ki 2 hafta sonra normal aralığa düşüyor dht
kreatin dihidrotestosteronu arttırıyor buda saçı tetikliyor dediğin gibi kesin bir şey olsaydı bu kadar fazla yaşayan olmazdı emin ol tetikliyor

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
kreatin dihidrotestosteronu arttırıyor buda saçı tetikliyor dediğin gibi kesin bir şey olsaydı bu kadar fazla yaşayan olmazdı emin ol tetikliyor
dhtyi acarak yazınca dogru bi şey mi oluyor dedıgın benım dedıgım mı yalan oluyor kısaltılmış yazınca
dediğim kesin bir şey zaten kanda artan dht anlık artışlar olur dht ile sacı birnbirine baglaman icin sac folikülleri gibi uzun vaade artış olmalı

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ibrahim demir
  1. Bu çalışmaların tümü sağlıklı genç erkeklerde ve biri hariç tümü sporcularda veya diğer antrenmanlı bireylerler üzerinde yürütülmüştür.
  2. DHT'ye bakan ve bir artış gözlemlenen bir çalışmada, DHT normal aralıkta kalmıştır; bu nedenle kreatin DHT'yi artırsa bile yine de normal seviyesinden daha fazla saç kaybına neden olmayabilir.
  3. En önemlisi kreatin takviyesinin saç dökülmesi üzerindeki etkisi doğrudan araştırılmamıştır, bu nedenle yeterli bilimsel kanıt sağlanmadan kesin bir kanıya varamayız!

.RBO.

80+ Silver
Creatinin dht ni artırma ihtimali var ve şu anda ergensin dht muhtemelen yüksek o yüzden cok dikkatli kullanman lazım genetiğine bağlı olarak dht(dihidrotestesteron) yaptığı şey kıllanmayı artırır(bıyık sakal sırt genital vs.) kafadaki saçların androjen reseptörlerine bağlanarak sacların beslenmesini zorlaştırır ve bu sebeptensaçların dökülebilir bu yüzden creatini dikatli kullanmalısın özellikle bu yaslarda.

dhtyi acarak yazınca dogru bi şey mi oluyor dedıgın benım dedıgım mı yalan oluyor kısaltılmış yazınca
dediğim kesin bir şey zaten kanda artan dht anlık artışlar olur dht ile sacı birnbirine baglaman icin sac folikülleri gibi uzun vaade artış olmalı
Yinede kişi ergenlikte dikatli kullanması gerekli

eneskaya6

80+ Silver
Protein tozu, supplement falan kullanmayı düşünüyorsan bu işi yapmayan biri değilsen kullanma cebine zarar ve gereksiz risk alıyorsun.

Çok araştırdım ve sonuc tamamen bir hiclik
markanın dediklerine güvenmekten başka elde bisey yok turkiye gibi bi yerde sence ne kadar mantıklı :)

Sadece kullanan kişilerin övdüğü ve yüzbinlerce doktorun olduğu bir ülkede bu piyasaya girip yorum yapan sayısı aşırı az çünkü onlarda aynı şekilde butun değerlendirmeli yetersiz buluyorlar ve testler tamamen polyanacılık.

Senin duymak istediklerini sana söylüyorlar o zaman harika diyip ürünü alıyorsun. Bi kere aldım kullandım daha pakedi yarıda protein tozunun daha da asla almam dünyanın en boş şeyi
Sadece influencerların reklamını yaptığı vücudlarını şekile sokmak icin sabah aksam kullandıkları ürünleri cuvalla para alan adamlar ne kadar bilgi sahibi olabilir? 14 yaşındasın ve asla bulaşma zaten ülkede doğal ürünlere kadar herseyde katkı maddesi zehir var bide bunu vücuduna sokma gereksiz

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,326
İsim
Hakan
Creatinin dht ni artırma ihtimali var ve şu anda ergensin dht muhtemelen yüksek o yüzden cok dikkatli kullanman lazım genetiğine bağlı olarak dht(dihidrotestesteron) yaptığı şey kıllanmayı artırır(bıyık sakal sırt genital vs.) kafadaki saçların androjen reseptörlerine bağlanarak sacların beslenmesini zorlaştırır ve bu sebeptensaçların dökülebilir bu yüzden creatini dikatli kullanmalısın özellikle bu yaslarda.

Yinede kişi ergenlikte dikatli kullanması gerekli
Alakası yok ergenlik ile
Kanda anlık artan dht kreatinin maks yan etkisinde

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
şu an 14 yaşıundayım bayadıır spor yapıyorum çalıştıgım için sadece oglen yemeklerinde diyet yapamıyorum bunun için protein toZu ihtiyaç duyuyorum kreatinde sporda daha hızlı ve fazla kas kutlesi koymak için isitoyorum ancak babam karşı hiçbir şekilDe izin vermiyor protein tozunun ihtiyaç kadar kullandığımızda zararsız oldugunu biliğyorum bu 2 supplement için türk doktorlarından araştırma isitiyorum ben biraz baktım ancak bulamadım birde buraya danışayım dedim şimdiden teşekkür ederim
14yaşındasın sen asla kullanma gaza gelme
Protein tozu aldığında hulk olmayacaksın o sadece takviye
Günde 4-5yumurta 3-4bardak süt lor peyniri vs yersen zaten onun yerine geçecektir
Ha kullanırım diyorsan yaşın küçük kreatin yan etki yapabilir belli olmaz
Gelişme çağında olduğun için de protein tozu yüzünü akneden görülmez hale getirebilir

Top Bottom