Neler Yeni

Kredi çekip pc alsam mı?

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
hiç zamanı değil fakat 25 inde 3060 çıkacak onun fiyatına göre bi sistem dizebilirsiniz

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Selamlar beyler ben pandemi iznindeyim ve bana oyun bilgisayarı lazım masaüstü toplamam gerekmekte. Bunun ne kadar saçma olduğunu bilemem ama kredi çekip bilgisayar almam gerektiğini düşündüm amma ve lakin bu bilgisayarı alırken bana taksit olanağı sunanları da gözardı etmem. Önerileriniz nedir beklemedeyim. 20.000 liralık kredi çekebilirim.
Gamegarajın 3060 sistemlerini bekleyin bence oyun için 20 bin liraya kredi çekip sistem toplamak saçma.

Sinner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kadir Burç
Arkadaşlar bakın adam 20 bin tl ye pc alacağım dememiş. 20 bin tl kredi çekebilirim demiş. Ve belli ki sadece kasa değil monitör, klavye, mouse vs de lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Güçlü
Steam
haylascrazy
bu pandemi döneminde faiz oranları ve ekran kartı piyasasının uçuşunda çılgınlık olur bir kaç ay bekleyin yeni stok gelirse o zaman tekli satış yapmaz çoğu mağaza tahminimce o zaman pc toplamak mantıklı olur

Eğer amaç sadece evde eylence ve arkadaşlarla online oyun vs ise 10bin tl lik sistemde yetecektir diye düşünüyorum tabi ki bu tercih meselesi ha yok ben güzel pc isterim alırken sağlam olsun derseniz önerelim ayrıca sadece kasa mı yoksa her şey dahil mi olucak sisteme

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Gumba
Eğer amaç sadece evde eylence ve arkadaşlarla online oyun vs ise 10bin TL lik sistemde yetecektir diye düşünüyorum tabi ki bu tercih meselesi ha yok ben güzel pc isterim alırken sağlam olsun derseniz önerelim ayrıca sadece kasa mı yoksa her şey dahil mi olucak sisteme
her şey dahil olması lazım.

her şey dahil olması lazım.
kasa olarak bunu tavsiye ederim
monitör olarak da bunu
klavye, mouse, kulaklık konusunda yeterli bir bilgiye sahip olmadığım için onları başkaları tavsiye etmesi taraftarıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,912
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom