Neler Yeni

Kredi kartı borcum + da

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Merhaba kredi kartı borcum vardı bankayla konuştum benim diger kartımdan çekip krediye atmışlar fakat güncel borcum + olarak gözüküyor bunun 0 lanmış olarak gözükmesi gerekmiyor mu şuan bu + da olan paradan her ay borcunu kendi kendine mi cekicek anlamına geliyor

Ekler

• Screenshot_2022-08-28-16-07-52-539_com.ykb.android.jpg
    Screenshot_2022-08-28-16-07-52-539_com.ykb.android.jpg
    327.6 KB · Hit: 59
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hocam parayı fazla yatirmissin veya yatırmışlar + olan ücret kadar kullanım yaptıktan sonra dusecek içinden fazla olduğu icin + içinden kullansan 0 altına inecekti yani tanı müşteri hizmetlerine 2-3 kez sor

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam parayı fazla yatirmissin veya yatırmışlar + olan ücret kadar kullanım yaptıktan sonra dusecek içinden fazla olduğu icin + içinden kullansan 0 altına inecekti yani tanı müşteri hizmetlerine 2-3 kez sor
+ İçinden kullanilmiyormus banka kartımdan cekebiliyorlsmis sadece müşteri hizmetlerindeki adamın şeyine uğradım yani tamamen borcumu komple bitirmek istiyorum dedi bunu yaptı daha sonra geri aradım başka biride borcunuz kapanmamış her ay oradan cekicek deei

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Hayır yaw 2side bilmiyor bendede benzeri oldu tabi bende +50 yazıyordu karttan 50tl kullanınca diger ayin ödeme tarihinde hesap ekstresinde gösterdi -ye düştünüz diye o 50de içinden gitti tabi bu halk sendeki yapıkredi onu bilemiyorum ama müşteri hizmetlerinin dediklerini bir gram doğru bulmuyorum

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Hayır yaw 2side bilmiyor bendede benzeri oldu tabi bende +50 yazıyordu karttan 50tl kullanınca diger ayin ödeme tarihinde hesap ekstresinde gösterdi -ye düştünüz diye o 50de içinden gitti tabi bu halk sendeki yapıkredi onu bilemiyorum ama müşteri hizmetlerinin dediklerini bir gram doğru bulmuyorum
Param boşa gitmesin 1.7k az değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Param boşa gitmesin 1.7k az değil
Hocam dediğiniz gibi 1.7 az degil en temizi en yakın şubeye gidin ben parayı ya vadesiz hesabıma almak istiyorum diyin yada başka cozum uretsinler hic bekleme hocam doğru şubeye

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Hocam dediğiniz gibi 1.7 az degil en temizi en yakın şubeye gidin ben parayı ya vadesiz hesabıma almak istiyorum diyin yada başka cozum uretsinler hic bekleme hocam doğru şubeye
Bankayı aradım yarın gün içinde vadesizime aktaricaklarmis teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Bankayı aradım yarın gün içinde vadesizime aktaricaklarmis teşekkür ederim
Heh olması gereken oldu hocam yazdığım mesajı 3 noktaya tıklayarak raporla en iyi cevap olarak belirtin hocam baska arkadaslarada yardımcı olabilelim. :)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Boşa gitmez :D nasıl boşa gitsin hocam parayı yatırdın yok edecek değiller.

Top Bottom