Neler Yeni

Kredi Kartı Vermiyorlar

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat

Bünyamina

80+ Platinum
30u geçmiştir ya. Yukarıda bahsettiğim yapıkredi play olayında ilk başta başvuruyu yarım bırakmıştım sonra tekrar başvurmama müsade etmedi, bekleyip öyle başvurdum

Kredi %0 faizle verirlerse alırım, altın gümüşte veya ppf'de falan durur sonra aylık çeker öderim, onu pek denemedim.
En mantıklısı 0 faizle kredi almak evet.
Fakat çekince krediyi skorun düşer. Bittiğinde artacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu olayı anlamıyorum asla annem çalışırken de çalışmazken de hiçbir türlü kart alamadı ben üniden mezun olduğumda keyfe keder 50 bin limit aldım ziraat bankkart gençten.
Ziraat bankkart genç üzerinden zaman geçtikçe yukarıda dediğim gibi limit artar. Annenin durumuda ilginç farklı durumlar yaşanıyordur.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
En mantıklısı 0 faizle kredi almak evet.
Fakat çekince krediyi skorun düşer. Bittiğinde artacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ziraat bankkart genç üzerinden zaman geçtikçe yukarıda dediğim gibi limit artar. Annenin durumuda ilginç farklı durumlar yaşanıyordur.
Dur bakalım onu da vermeyebilirler. Kart ararken birçoğunun müşterisi olmuş bulundum :D 0 faizler yeni müşterilere oluyor

Bünyamina

80+ Platinum
Dur bakalım onu da vermeyebilirler. Kart ararken birçoğunun müşterisi olmuş bulundum :D 0 faizler yeni müşterilere oluyor
Evet ya bu durum bende de mevcut. Bir çok hesabım var. 0 faizli kredi veren banka sayısı bende var ya da yok.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Evet ya bu durum bende de mevcut. Bir çok hesabım var. 0 faizli kredi veren banka sayısı bende var ya da yok.
1728742511644.png

HangiKrediye girdim baktım enpara 35 gözüküyordu tc girince 15'e düştü bir sonraki adıma geçince de bu ekran :D:D

Bünyamina

80+ Platinum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Demek ki biraz daha zamana ihtiyacın var. 😅
Sen kredi notundan bahsedince merak ettim findekse baktım notum şu şekilde gözüküyor
1728744282552.png

Daha da garip bir şey keşfettim az önce :D
1728744351295.png

Limitlerim bu şekilde gözüküyor. Gözüktüğü gibi o tarihlerde Bonus Genç'e başvurmuştum sanırım ilk olarak. Görüntülü görüşme gerçekleştirdim mi hatırlamıyorum. Garanti uygulamasına hiçbir zaman giremedim. Bana kart falan da yollamadılar, kart şifrem yok. Yeni Kimlik Kartı ile de şifre alamıyordum. Olmazsa boşluk bulabilirsem şubeye uğrayayım. Müşteri Hizmetleri kurbanı olmuş olabilirim. Neden kart yollamadılar neden hiç mesaj gelmedi açıldı, kart şubede bekliyor falan diye, hiç bilmiyorum :D

Bünyamina

80+ Platinum
Sen kredi notundan bahsedince merak ettim findekse baktım notum şu şekilde gözüküyor
Alıntıyı görüntüle

Daha da garip bir şey keşfettim az önce :D
Alıntıyı görüntüle
Limitlerim bu şekilde gözüküyor. Gözüktüğü gibi o tarihlerde Bonus Genç'e başvurmuştum sanırım ilk olarak. Görüntülü görüşme gerçekleştirdim mi hatırlamıyorum. Garanti uygulamasına hiçbir zaman giremedim. Bana kart falan da yollamadılar, kart şifrem yok. Yeni Kimlik Kartı ile de şifre alamıyordum. Olmazsa boşluk bulabilirsem şubeye uğrayayım. Müşteri Hizmetleri kurbanı olmuş olabilirim. Neden kart yollamadılar neden hiç mesaj gelmedi açıldı, kart şubede bekliyor falan diye, hiç bilmiyorum :D
Hocam bu ne böyle ? Kartların varmış.
Kredi skorunda iyiymiş .

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Kredi skorunda iyiymiş .
Ziraat kapalı yazıyor da neden 2000 yazıyor bilmiyorum. Garantiye hala giremiyorum :D Kart varsa kullanmadan soğutmuş oldular zaten

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Kredi skorunda iyiymiş .
Kart gelmediği için ve nerede olduğunu bilmediğim için kapattırdım. Play vardı, ona da limit açılmadı normalde 15 verecek diye gözüküyordu başvururken. Şimdi gene kimse vermiyor herhalde, garip 😅

Bünyamina

80+ Platinum
Kart gelmediği için ve nerede olduğunu bilmediğim için kapattırdım. Play vardı, ona da limit açılmadı normalde 15 verecek diye gözüküyordu başvururken. Şimdi gene kimse vermiyor herhalde, garip 😅
Senin durumun karışık buna düzgün cevap veremez kimse bence. :D

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Senin durumun karışık buna düzgün cevap veremez kimse bence. :D
Buna başvurdum az önce aidatsız diye, 10-20 verseler yeterli. Şu an nakitim de akbankta, bu güzel olur o yüzden

Ekler

• Screenshot_20241021_192223_Akbank.jpg
    Screenshot_20241021_192223_Akbank.jpg
    214.5 KB · Hit: 13

Bünyamina

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,580
Üyeler