Yardım Kredi Kartı Problemi

unkown

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
125

Bu konuda kredi kartı ile ilgili konulara @Emirhandkee etiketlenmeli yazılmış.

@Emirhandkee Pc almayı düşünüyorum. Ailem ancak taksitle alabiliriz dedi. Ben kendim akbank müşterisiyim. Kredi kartı olarak axess başvurusu yapmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz var mıdır?

Bu konuda kredi kartı ile ilgili konulara @Emirhandkee etiketlenmeli yazılmış.

@Emirhandkee PC almayı düşünüyorum. Ailem ancak taksitle alabiliriz dedi. Ben kendim akbank müşterisiyim. Kredi kartı olarak axess başvurusu yapmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz var mıdır?
+18 yaş üstü ve bir gelirin yoksa bazı kredi kartları dışında kredi kartı alamazsınız ama ailen senin adına ek kart çıkartabilir. Normal kredi kartı ile aynı mantık ama hesap annenin veya babanın hesabına bağlı oluyor.

İncehesap'tan alacaksan burada Axess'de daha az vade farkı var.
1602516063738.png

+18 yaş üstü ve bir gelirin yoksa bazı kredi kartları dışında kredi kartı alamazsınız ama ailen senin adına ek kart çıkartabilir. Normal kredi kartı ile aynı mantık ama hesap annenin veya babanın hesabına bağlı oluyor.

İncehesap'tan alacaksan burada Axess'de daha az vade farkı var.
Alıntıyı görüntüle
Hocam peki axess başvurusu ile ilgili yardımcı olabilir misin ?
Internetten mi şubeden mi ?

Hocam buradan yapacağım ama gelire ne yazmalıyım ?
Ne kadar gelirin varsa onu yazacaksın. gelirin yoksa kredi kartı alamazsın. Ek kart yaptır.

Ne kadar gelirin varsa onu yazacaksın. gelirin yoksa kredi kartı alamazsın. Ek kart yaptır.

Ek kartın normal kredi kartından farkı nedir ?

Ek kartın normal kredi kartından farkı nedir ?
Yazdıklarımı tam okusanız keşke. Farkı kart babanın veya annenin hesabına bağlı oluyor ve karta limit vereceğiniz zaman onların limitinden düşüyor.

Yazdıklarımı tam okusanız keşke. Farkı kart babanın veya annenin hesabına bağlı oluyor ve karta limit vereceğiniz zaman onların limitinden düşüyor.
En başta yazmışsın onu göremedim. Annemin veya babamın kredi kartı yok ne yazık ki...😔

En başta yazmışsın onu göremedim. Annemin veya babamın kredi kartı yok ne yazık ki...😔
O zaman ek kart çıkmaz. Annen yada baban Akbank müşterisi ise yani orada hesabı varsa kendileri kart çıkartsın. Onu kullanırsın.

Geri