Neler Yeni

Kredi Kartından Habersiz Yapılan Steam Harcaması

Zafik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
GörkemYıldırım
Merhaba Arkadaşlar.Bugün bir akrabamız babamı aradı ve kartlarından steam tarafında 200 dolar bir harcama yapılmış olduğunu söylediler. Emekli insanlar oldukları için bu tarz şeyleri bilmezler zaten. Onlar zaten bankaya sorununu bildircekler fakat ben de steam tarafına bir destek talebinde bulunabilirmiyim diye merak ettim. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Merhaba Arkadaşlar.Bugün bir akrabamız babamı aradı ve kartlarından steam tarafında 200 dolar bir harcama yapılmış olduğunu söylediler. Emekli insanlar oldukları için bu tarz şeyleri bilmezler zaten. Onlar zaten bankaya sorununu bildircekler fakat ben de steam tarafına bir destek talebinde bulunabilirmiyim diye merak ettim. Ne yapmam gerektiği konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.
Harcama yapılan hesap kimin? Eğer senin hesabınsa Steam ile iletişime geçip kanıtları ile sunarsan onlar hallederler diye düşünüyorum.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
İnternet harcamaları provizyon olarak bankada kalır. Müşteri hizmetlerini arayarak provizyon kodunu öğrenin.

Steam destek bölümüne provizyon kodu ile para iadesi yada habersiz işlem adı altında ticket açın. Hem paranız geri gelecektir. Hemde bu işi yapan tespit edilip gerekli işlemler yapılacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom