Neler Yeni

Kredi kartıyla taksitli alınan ürünün para iadesi nasıl yapılıyor?

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
Mesela 6 taksitle 30 bin TL'ye(faiz yok) alınan bir ürün iade edildiğinde para iadesi nasıl gerçekleşiyor? 30 bin TL'yi direkt limitten düşüyor zaten. İade gerçekleştiğinde 30 bin tekrar karta yatıyor mu? Yoksa taksit taksit mi yatıyor?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Benim bildiğim şöyle
Kalan taksitleri direkt siliyorlar ödediğin taksiti sonraki ay yatırıyorlar ama emin değilim hiç yapmadım

ExploiT

80+ Bronze
Mesela 6 taksitle 30 bin TL'ye(faiz yok) alınan bir ürün iade edildiğinde para iadesi nasıl gerçekleşiyor? 30 bin TL'yi direkt limitten düşüyor zaten. İade gerçekleştiğinde 30 bin tekrar karta yatıyor mu? Yoksa taksit taksit mi yatıyor?
Hesap kesim tarihin geçmemişse direkt olarak hepsi tek seferde yansır. Ama geçmişse taksit taksit yansır.

brkyncu_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
BURAK KOYUNCU
İlgilendiği Kategoriler
BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ
Aynı gün iade istersen ve provizyondan düşmemişse tamamı, fakat düştüyse yada gün geçtiyse taksit taksit. Ben böyle biliyorum

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Taksitli alışveriş in iadesi de taksitli oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mesut ilteke
Aynı gün iade istersen ve provizyondan düşmemişse tamamı, fakat düştüyse yada gün geçtiyse taksit taksit. Ben böyle biliyorum
Bizzat kendim yaptım 2 banka üzerinden ürün alıp iade ettim provizyon haricinde her halükarda taksit taksit geri yatıyor

Top Bottom