Kredi kartıyla taksitli alınan ürünün para iadesi nasıl yapılıyor?

K3R1M

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Mesela 6 taksitle 30 bin TL'ye(faiz yok) alınan bir ürün iade edildiğinde para iadesi nasıl gerçekleşiyor? 30 bin TL'yi direkt limitten düşüyor zaten. İade gerçekleştiğinde 30 bin tekrar karta yatıyor mu? Yoksa taksit taksit mi yatıyor?

Benim bildiğim şöyle
Kalan taksitleri direkt siliyorlar ödediğin taksiti sonraki ay yatırıyorlar ama emin değilim hiç yapmadım

Mesela 6 taksitle 30 bin TL'ye(faiz yok) alınan bir ürün iade edildiğinde para iadesi nasıl gerçekleşiyor? 30 bin TL'yi direkt limitten düşüyor zaten. İade gerçekleştiğinde 30 bin tekrar karta yatıyor mu? Yoksa taksit taksit mi yatıyor?
Hesap kesim tarihin geçmemişse direkt olarak hepsi tek seferde yansır. Ama geçmişse taksit taksit yansır.

Aynı gün iade istersen ve provizyondan düşmemişse tamamı, fakat düştüyse yada gün geçtiyse taksit taksit. Ben böyle biliyorum

Taksitli alışveriş in iadesi de taksitli oluyor

Aynı gün iade istersen ve provizyondan düşmemişse tamamı, fakat düştüyse yada gün geçtiyse taksit taksit. Ben böyle biliyorum
Bizzat kendim yaptım 2 banka üzerinden ürün alıp iade ettim provizyon haricinde her halükarda taksit taksit geri yatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,589
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri