Neler Yeni

Kredi kartsız nakitsiz Taksitli sistem sahibi nasıl olunur

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba bir yakınım için soruyorum da kredi kartı yok nakiti yok ama sistem sahibi olmak istiyor taksit ile fakat bazı yerler uçuk fiyatlara sistem satıyor sizin bildiğiniz taksitli satıp normal fiyatı olan sistem dükkanlar vs var mı? Bütçe 10-15k

Cihangir

80+ Gold
Merhaba bir yakınım için soruyorum da kredi kartı yok nakiti yok ama sistem sahibi olmak istiyor taksit ile fakat bazı yerler uçuk fiyatlara sistem satıyor sizin bildiğiniz taksitli satıp normal fiyatı olan sistem dükkanlar vs var mı? Bütçe 10-15k
evkur falan var elden takist ama sağlam saplıyolar 1030 lu sistemi 15k ya kitlerler, kredi kartı olsaydı itopya incehesap tan falan 3060 lı sistem alırdı

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evkur falan var elden takist ama sağlam saplıyolar 1030 lu sistemi 15k ya kitlerler, kredi kartı olsaydı itopya incehesap tan falan 3060 lı sistem alırdı
Evet maalesef öyle. Evkur haricinde başka alternatif var mı acaba?

Ysuflix

80+ Gold
istanbul avm evkurdan falan 1050ti li sistem alır o paraya elden taksitle.

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Yaş kaç kredi kartı çıkarma sansı var mı veya düşük faizli bankalardan ihtiyac kredisi basvurusu yapabiliyır mu ev kur vs cok pahalıya geliyor

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes
senet falan yapıyorlar öyle ya babanın kartıyla al ona öde daha iyi

!Umut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Umut
Hocam 16 yaşında bunu araştırmıştım piyasanın çok üzerine maal oluyor ve senet işi içinde yaşınız küçük ise size yapacaklarını sanmıyorum kurumsal yerlerin. Bir büyüğünüzü ikna edip bir kaç aylık ücretini ödeyin bence sonrasını da taksit ile ödeyeceğinizi söyleyin.

Top Bottom