Neler Yeni

kredi ödemeyince ne oluyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arifand34

80+
merhaba esnek hesap borcu, kredi borcu, kredi kartları borcum var bankalarda ödemeyince süreç ne oluyor yaşayan biri anlatabilir mi eve geliyolar mı, eşya alınıyor mu vs yoksa sadece sigortalı işe girince maasın 4/1 i mi kesiliyor? 450 bin borc var odemede zorluk cekıyorum salıcam gibi aile evinde yasıyorum anne babamda üstünde mal yok bi abimin arabası var ama o bizle yaşamıyor

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
450 bin biraz fazla değil mi ya

IvBaldwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
erdem
bankadan sürekli ararlar öde diye kırmızı kalem yersin bir daha bankalardan kredi çekmeyi bırak hesap bile zor açarsın eve icra vb gelir bence ustam 12 saat olan güzel maaşlı işe gir yavaştan ödemeye başla hayatın kayar

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
can
Arkadaşında dedii gibi 10 yıl banka hayatın sona erer, maaş kartı hariç kart çıkaramazsın, 10 yıldan sonrada bi 10 yıl kredi limiti yükselticem diye uğraşırsın kısaca banka hayatın biter, borcun için icra takibi başlatılır illaki fakat icraya gelen ekip ikamet ettiğin adreste her eşyayı alamaz lüks tüketime giren mallara icra ile el koyarlar ev içerisindeki eşyalardan örnek verecek olursam halını almaz yatağını almaz. Son olarak bundan sonra sigortalı bir işe girersen eğer maaşının %25i borca kesilir ve sürekli faiz ödersin hayatın boyunca.

arifand34

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşında dedii gibi 10 yıl banka hayatın sona erer, maaş kartı hariç kart çıkaramazsın, 10 yıldan sonrada bi 10 yıl kredi limiti yükselticem diye uğraşırsın kısaca banka hayatın biter, borcun için icra takibi başlatılır illaki fakat icraya gelen ekip ikamet ettiğin adreste her eşyayı alamaz lüks tüketime giren mallara icra ile el koyarlar ev içerisindeki eşyalardan örnek verecek olursam halını almaz yatağını almaz. Son olarak bundan sonra sigortalı bir işe girersen eğer maaşının %25i borca kesilir ve sürekli faiz ödersin hayatın boyunca.
ev aciz esya olayı kalkmış diyorlar evde sadece 3 tv 1 bilgisayar var elektronik
Mesaj otomatik birleştirildi:

bankadan sürekli ararlar öde diye kırmızı kalem yersin bir daha bankalardan kredi çekmeyi bırak hesap bile zor açarsın eve icra vb gelir bence ustam 12 saat olan güzel maaşlı işe gir yavaştan ödemeye başla hayatın kayar
3 tv 1 pc var elektronik

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
merhaba esnek hesap borcu, kredi borcu, kredi kartları borcum var bankalarda ödemeyince süreç ne oluyor yaşayan biri anlatabilir mi eve geliyolar mı, eşya alınıyor mu vs yoksa sadece sigortalı işe girince maasın 4/1 i mi kesiliyor? 450 bin borc var odemede zorluk cekıyorum salıcam gibi aile evinde yasıyorum anne babamda üstünde mal yok bi abimin arabası var ama o bizle yaşamıyor
Evindeki eşyaları, maaşını zorla alirlar ve bir süre sonra faiz gelirinden fazla olur ölene dek banka için çalışırsın

arifand34

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evindeki eşyaları, maaşını zorla alirlar ve bir süre sonra faiz gelirinden fazla olur ölene dek banka için çalışırsın
esya alma durumu yokmuş nasıl alıcaklar senin buna dair bilgin varmı yaşadın mı alıyolar diyenler de çoğu palavra korkutma ödetme amaclı soyluyolar

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Faizle artar.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
ödemedim kara listeye alındım şimdi hiçbir k.k. Bile çıkartamıyorum. Haciz geldi. Kredi notum yıllardır sıfır.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
haciz geldi ne oldu sonuc ne aldılar
avukatla görüştük,yapılandırma yaparsanız ödeyebilirim ancak dedim. Taksit taksit ödedim. Yoksa tüm borcu tek seferde bir şekilde tahsil etmeye çalışıyorlar. Ödememek iyi bir şey değil,tavsiye etmem.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,209
Üyeler
159,461
Son üye
wallerbink
Top Bottom