Neler Yeni

kredi ödemeyince ne oluyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arifand34

80+
ben yalnız yaşıyorum fazla bir eşyam yok gelen memurda zaten eşya alarak borcun kapanmayacağını bildiğinden pek eşya alma tarafı olmuyor ama alma yetkisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

videoyu ben atmadım
pardon dostum <3 videoda diyor ki 1 hafta içinde icra dosyası geldiginde üstünde mal varlıgı olmadıgını beyan etmek gerekıyormuş olmadıgı anlasıldıgında mal vs alamazlarmıs sadece maastan kesinti

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
taşınmaz mal varlığı başka şey ev eşyası başka şey ama sende tutar fazla olduğu için eşya alacaklarını düşünmüyorum ama eşya alma yetkisi var adı üstünde haciz.

Knispel

80+ Bronze
pardon dostum <3 videoda diyor ki 1 hafta içinde icra dosyası geldiginde üstünde mal varlıgı olmadıgını beyan etmek gerekıyormuş olmadıgı anlasıldıgında mal vs alamazlarmıs sadece maastan kesinti
Hocam neler yaşayacağını arkadaşlar detaylıca anlatmış sen hala evimde 3 tane televizyon var diyorsun adamlar onu alsa ne olacak almasa ne olacak zaten önemli olan borcunu ödemezsen bundan sonraki hayatının gerçekten mahvolacak olması. Bırak bankada kredi çekmeyi sana 2bin TL limitli kredi kartı bile vermezler. Kredi puanını yükseltmeye çalışırsan zaten ömrün biter kısacası hayatın biter.
Bir işe gir ve kendi ayarladığın bütçeyle borcunu öde en temizi budur. İlk başlarda çok zorlanırsın fakat borç azaldıkça yükün hafifler merak etme sadece sabret.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
ben kredi ile araç almıştım hiç haciz gelmeden üzerine hak mahrumiyeti geldi ve araç bağlandı şuan otoparkta yıllardır yatıyor borcu bitmesine rağmen çünkü otopark parasını ödeyip alacak değerde görmüyorum

arifand34

80+
lığı başka şey
Hocam neler yaşayacağını arkadaşlar detaylıca anlatmış sen hala evimde 3 tane televizyon var diyorsun adamlar onu alsa ne olacak almasa ne olacak zaten önemli olan borcunu ödemezsen bundan sonraki hayatının gerçekten mahvolacak olması. Bırak bankada kredi çekmeyi sana 2bin TL limitli kredi kartı bile vermezler. Kredi puanını yükseltmeye çalışırsan zaten ömrün biter kısacası hayatın biter.
Bir işe gir ve kendi ayarladığın bütçeyle borcunu öde en temizi budur. İlk başlarda çok zorlanırsın fakat borç azaldıkça yükün hafifler merak etme sadece sabret.
birinci hayatım hiç bi sekilde mahvolmaz boş yapma ikincisi yakında sigortasız 20k işe giricem tanıdık sayesinde bunu için ödememe kararı aldım üstümde eşya hiç bir şey yok zaten sigortaya da ihtiyacım yok hastaneye gitmem ilaç almam , emekli zaten olmak istemiyorum 10k emekli maası kira zaten 30k

Knispel

80+ Bronze
birinci hayatım hiç bi sekilde mahvolmaz boş yapma ikincisi yakında sigortasız 20k işe giricem tanıdık sayesinde bunu için ödememe kararı aldım üstümde eşya hiç bir şey yok zaten
Boş yapan kim acaba :) Akıl almak için foruma geliyorsun adamlar fikir veriyor bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorsun madem aklında bu var niye konu açıyorsun? Ödeme de görelim bakalım haklı mıyız haksız mıyız.

arifand34

80+
Boş yapan kim acaba :) Akıl almak için foruma geliyorsun adamlar fikir veriyor bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorsun madem aklında bu var niye konu açıyorsun? Ödeme de görelim bakalım haklı mıyız haksız mıyız.
esya alma durumu olmadıgı surece kafam rahat :):):):)

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

arifand34

80+
Eşyan yok zaten neyini alacaklar? Belli sen trol konu açmaya gelmişsin sal burayı da insanların zamanını çalma.
niye trol olsun özelden yaz sana borcumu atayım erkek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eşyan yok zaten neyini alacaklar? Belli sen trol konu açmaya gelmişsin sal burayı da insanların zamanını çalma.
nasıl esyam yok 1 pc 2 monitör 3 tvim var

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Kenan Çelik
450bin borcu olan biri için inanılmaz bir rahatlık. Kaç yaşındasınız gerçekten çok merak ettim. Sigortasız işe giricem benden bişey alamazlar kafası çok sıkıntılı. Bir an evvel dönün o yoldan.
Bankalar belli dönemlerde tahsil edemedikleri alacaklarını başka kurumlara satarlar. Ondan sonra işte yakana yapışır alırlar o parayı.
Borcu yapılandır taksit taksit öde derim. Yoksa işin sonu kötü maalesef.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom