Neler Yeni

Kredi ve Burs Başvuruları Açıklandı, Bilgiler çok karışık.

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Öncelikle merhabalar,

Sonuç olarak kredi çıktı ancak 2 yıl öncesinde yapılan açıklamayla enflasyon farkının ödenmeyeceği sadece ana paranın ödeneceği hakkında bir açıklama yapılmıştı, ben şu anda krediyi alsam faiz veya enflasyon farkı diye bir konu var mı araştırdığım sitelerin hepsinde farklı bilgiler var konuya hakim birisi varsa destek olabilir mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hayır faiz yok, şu anda öğrenciyseniz burs çıkmazsa kesinlikle kredi alın. Her ay 2000 lirayla 4 sene boyunca yatırım yaparsanız okul bitince hem borcunuzu kapatirsiniz hem de araba alırsınız

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 günlük sürem var bilgisi olan arkadaşlar destek olursa çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır faiz yok, şu anda öğrenciyseniz burs çıkmazsa kesinlikle kredi alın. Her ay 2000 lirayla 4 sene boyunca yatırım yaparsanız okul bitince hem borcunuzu kapatirsiniz hem de araba alırsınız
Şu an sizin gibi düşünüyorum ancak ben krediyi aldıktan sonra herhangi bir şekilde faiz veya enflasyon farkı eklenmesi mümkün mü bunun için net bir bilgi edinebilir miyim

2019-2023 aldığım kredinin şuan geri ödemesi faizsiz gözüküyor.
Aklıma takılan bir başka soru da acaba 2022 itibariyle yeni alanlardan faiz alınabilir mi? Enflasyon eklenip açıklandığında çok uçuk bir miktardı dolayısıyla biraz geriliyorum.

CannPolat

80+
1 günlük sürem var bilgisi olan arkadaşlar destek olursa çok sevinirim.

Şu an sizin gibi düşünüyorum ancak ben krediyi aldıktan sonra herhangi bir şekilde faiz veya enflasyon farkı eklenmesi mümkün mü bunun için net bir bilgi edinebilir miyim

Aklıma takılan bir başka soru da acaba 2022 itibariyle yeni alanlardan faiz alınabilir mi? Enflasyon eklenip açıklandığında çok uçuk bir miktardı dolayısıyla biraz geriliyorum.
Daha geçen yıl alıyordum bu haziranda bitti aynı parayı ödeyeceğim faiz falan yok yani

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Aldım krediyi desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Bana burs çıkmış , bi taksitli x570 alırız artık :kekw: Kredi çıksa alacaktım sesimi duydular herhalde:kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdulkadir
Bende 2 . Sınıfım ilk yıl başvurdum kredi çıktıydı almadım şimdi yine başvurdum yine kredi çıktı bende kredi alacağım en azından altın alır kenara altın atarım sonra öderim üstüde bana kalır

Zat-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Çağlar
Instagram
Ldcaglar
Bende 2 . Sınıfım ilk yıl başvurdum kredi çıktıydı almadım şimdi yine başvurdum yine kredi çıktı bende kredi alacağım en azından altın alır kenara altın atarım sonra öderim üstüde bana kalır
Kesinlikle aynı düşünüyorum. Ben de aynı durum DGS’den önce de geçiş yaparsam alırım diye kullanmamıştım şimdi 2. Sınıfım biraz düşününce mantıklı geldi. Doğru yoldayız devam… :’)

Bana burs çıkmış , bi taksitli x570 alırız artık :kekw: Kredi çıksa alacaktım sesimi duydular herhalde:kekw:
Hayırlı olsun şimdiden. Asla hasetlenmedim ahahahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom