Neler Yeni

Kripto alım satım işlerinden anlayanlar bakabilir mi ?

Mamyy

80+ Silver
İlk defa alicam o yüzden tam bilmiyorum alicagim coin shiba veya shib de deniyor galiba binance global üzerinden alicam ve aldıktan sonra çekersem diye çekim ücretlerine baktım 50 bin shib coin için 25 bin shib coin çekim ücreti var bende 100 bin shib olsa 50 bin shib çekim ücreti mi olucak yoksa sabit 25 bin shib mi ?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlk defa alicam o yüzden tam bilmiyorum alicagim coin shiba veya shib de deniyor galiba binance global üzerinden alicam ve aldıktan sonra çekersem diye çekim ücretlerine baktım 50 bin shib coin için 25 bin shib coin çekim ücreti var bende 100 bin shib olsa 50 bin shib çekim ücreti mi olucak yoksa sabit 25 bin shib mi ?
Neden Shitcoinlerine bayılıyorsunuz anlamıyorum. Bu coinlerin hiçbir amacı yok tamamen meme coin. Projesi olan sağlam coinlere yatırım yapmanı tavsiye ederim. Coin önermem ama araştırabilirsin.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden Shitcoinlerine bayılıyorsunuz anlamıyorum. Bu coinlerin hiçbir amacı yok tamamen meme coin. Projesi olan sağlam coinlere yatırım yapmanı tavsiye ederim. Coin önermem ama araştırabilirsin.
Sorum bu değil. Çekim ucretleri hakkında

Kadir_1987

80+ Silver
Karşı taraf da muhattab olmayınca elin gavurunun coin i bizi gerdi zaten !!!

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Sorum bu değil. Çekim ucretleri hakkında
Binancede (globalde) genel olarak çekim ücreti 10 $, Binance TR ise 10 TL'dir. Ancak shib coin için özel durum tanımlamışlardı sanırım, yani çekim ücreti coin miktarı ile belirlenmişti hatırladığım kadarıyla (yanlış da hatırlıyor olabilirim). Yazar zaten çekim şartları ve limitini. Güvendiğim bir arkadaşın önerisi ile aldım shib, sonra 1 saat araştırınca anında sattım. Ertesi gün bir çakılmaya başladı, arkadaş epey bir zarardaydı. Şu an ne oldu Shib'i hiç takip etmiyorum. Sakın almayın.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Demek istiyorum ki !
İnsanlar Coin peşinde koşuyorlar fakat karşıların da muhatap bulamadıklarından Türkiyedeki Donanım Arşivi adlı siteye gelip milletten akıl alıyorlar ;)
Gayet normal bir durum. Forumlar soru sormak için vardır?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Demek istiyorum ki !
İnsanlar Coin peşinde koşuyorlar fakat karşıların da muhatap bulamadıklarından Türkiyedeki Donanım Arşivi adlı siteye gelip milletten akıl alıyorlar ;)
Ne yaşıyorsun olm sen? :D
Shibi bir insan neden cüzdanına çekmek ister ki?

Kadir_1987

80+ Silver

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Çekmek derken nakit olarak çekme mi başka bir adrese Shib Coin olarak yollama mı? Çünkü nakit çekemezsin Binance üzerinden. TR üzerinden de çok düşük bir komisyon vs alıyor. Başka bir cüzdan adresine göndermek istersen iki yolu var. Birincisi ERC20 ağıyla, diğeri BSC ağıyla. BSC ağı 1 TL gibi komik bir rakam işlem ücreti kesiyor. ERC 20 ağı ise 250 TL~ çekim ücreti kesiyor. BSC ağıyla coin yollayabilirsin ancak karşı tarafın BSC ağını desteklediğinden emin olman lazım. Hem alıp niye çekmek istiyorsun ki?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Konumuz buraya soru sormaları değil.
Karşıların da muhatap olmayan ve böyle riskli bir duruma bodozlama dalmalarına ve riske atabilecek bu kadar para ve kişi olması tuhafıma gidiyor !!!
Binance'de trilyon tane sorunum oldu hepsini müşteri destekleri sayesinde çözdüm. Dünyada milyonları olan zenginler kullanıyorsa senin şüphe etmen onları güvensiz yapmaz zaten emin ol :)

Top Bottom