Toxic mi? Adamın zaa kudur yazmasına toxic demiyorsunda benim yazdığım napim'e mi toxiclikten sayıyorsun? Anladım siz 10 yaşında küçük şakacı şeysiniz.Niye bu kadar toxicsin?
biter mi bilmem ama yeni başlayan insanlar çekinebilirVergi gelecek diye minig işi bitecek sananlara..
emeksiz kazanç ? adam yatırım yapmış o yatırımı yapmak için zaten emek vermiş daha ne emeği istiyorsun ? adam pasif gelirini kurmak istiyor ondan da vergi alıyorlar . rezaletHer ülkede kazançlardan vergi alınıyor (bizdeki biraz fazla olsa da her yerde var). Kripto paralar emeksiz kazanç yani emek gösterilenden alınıyorsa emek gösterilmeyenden de alınmalı.
Cümlenin neresinde zaa kudur gibi bir kelime var ?Toxic mi? Adamın zaa kudur yazmasına toxic demiyorsunda benim yazdığım napim'e mi toxiclikten sayıyorsun? Anladım siz 10 yaşında küçük şakacı şeysiniz.
İyi olmuş en azından Türkiye'de mining biter. Ama yatırım yapacakları bilmiyorum.
Zaten almıyordum zaaa kudur
Kör seni.Cümlenin neresinde zaa kudur gibi bir kelime var ?
uyarın hayırlı olsunBitti geldi mi? Bak bitti bak ekran kartı aldın bak şu an aldın o ekran kartını şakacı şey seni.
3000 TL bir bakıyorsun 30.000 TL neresi emekli kazanç?emeksiz kazanç ? adam yatırım yapmış o yatırımı yapmak için zaten emek vermiş daha ne emeği istiyorsun ? adam pasif gelirini kurmak istiyor ondan da vergi alıyorlar . rezalet
Bu mesaja kahkaha atan arkadaşlar komik değil bu acının tatlı tebessümü misali. Coin'e vergi gelince siz de kurtulmuş sayılmıyorsunuz giren size de giriyor bize de giriyor.Bitti geldi mi? Bak bitti bak ekran kartı aldın bak şu an aldın o ekran kartını şakacı şey seni.
Hala toxiclik yapıyorsun, görmemiş olabilirim.Kör seni.
Millete toxiclik yapıyorsun diyeceğine önce kendine bak aslanım çok elraen izlemişsin oradan aklında kalmış herhalde toxic lafı.Hala toxiclik yapıyorsun, görmemiş olabilirim.
O da toxiclik yapmış.