Neler Yeni

kripto paraların düşüşü.

Merak etmeyin.
Daha önceki konularda da söylediğim gibi.
Şu anda büyük yatırımcıların karını arttırmak adına yaptıkları baskılama çalışmaları
sonuç verdi ve coinler düştü. Buna istinaden büyük yatırımcılar da yüksek meblalarla girecek ve sonra piyasaya giren para sayesinde fiyatlar uçacak. Mümkünse biz de aradan kar edeceğiz. Benim görüşüm bu.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!!!
inş valla hocam

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
Ethereum'a bulaşmayın pls onun haricinde ne yapıyorsanız yapın bizde bilgisayar alamıyoruz :(

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Ethereum'a bulaşmayın pls onun haricinde ne yapıyorsanız yapın bizde bilgisayar alamıyoruz :(
Aynen patlar inş çıkmasın bitirdi yaa btc çıksın eth kalsın dicemde btc çıksa eth de cikiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
sefa toksoy
Herkese geçmiş olsun büyük zarar ettirirdiler. Bazı büyük balinalar yüklü miktarda BTC aldılar 30bin civarından. Bakalım doydular mı daha da toplayacaklar mı birkaç güne belli eder kendini.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
sabırsızlar kaybeder elinizdekileri satmadıysanız henüz kaybetmiş sayılmazsınız sakin olalım

hocam size bir şey deyim mi elimde 1080 vardı birtane daha aldım iki adet 1080 ile kazım yapıyorum e kişisel pc'mde ise kart olmayınca da işe yaramıyordu idarelik 1050ti aldım bence bu dönemde idarelik birşeyler bakın kimseye beddua etmeyin herkes ekmeyinde sizin elinizde mining yapılabilen kart olsaydı siz yapmayacakmıydınız bence mining in tadına bir bakın bir daha bırakamazdınız o yüzden lütfen tek taraflı değil iki taraflıda düşünün kartlar bu birkaç yıl zor bulunabilir ama bu coinlerin böyle yüksekten gitmesi bir daha bulunamayabilir fırsat varken insanların yararlanması suç mu hocam adam biraz kazansın daa zaten çok sürmez öyle 5-10 yıl felan

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
100bininci konu

Furkan1461

80+ Silver
Umarım değerini tamamen kaybeder.

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
Bir arkadaşımdan duymuştum bu hikayeyi. Içimde kalmasın anlatayım bari.

Bir gün iş adami kenedy ayakkabısı cilatmak istemiş.

Ayakkabiciya girmis ayakkabici sohbet için demis ki bu coinlerde cok para var herkes yatırım yapiyor bende yapicam demis.

Kenedy düşünmüş bu kadar hype alan şeyler artık bu en düşük insanlara bile ulaştığına göre piyasaya bolca para gircek herşeyin fiyatı yerle bir olacak.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
hocam size bir şey deyim mi elimde 1080 vardı birtane daha aldım iki adet 1080 ile kazım yapıyorum e kişisel pc'mde ise kart olmayınca da işe yaramıyordu idarelik 1050ti aldım bence bu dönemde idarelik birşeyler bakın kimseye beddua etmeyin herkes ekmeyinde sizin elinizde mining yapılabilen kart olsaydı siz yapmayacakmıydınız bence mining in tadına bir bakın bir daha bırakamazdınız o yüzden lütfen tek taraflı değil iki taraflıda düşünün kartlar bu birkaç yıl zor bulunabilir ama bu coinlerin böyle yüksekten gitmesi bir daha bulunamayabilir fırsat varken insanların yararlanması suç mu hocam adam biraz kazansın daa zaten çok sürmez öyle 5-10 yıl felan
hocam siz ekmeğinizi yediniz zaten yetmezmi bu arada mantıklı da ben mining için sanki erken yaştayım be reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,050
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom