Neler Yeni

Ktm rc 125 alınır mı

KRZMNİTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bartu
Biliyorum yakın tarihlerde açılan konular var ancak günümüz türkiyesi düşünüldüğünde sabit kalan bir piyasa olmadığı ve önceki konularda bahsedilen rakamları görünce önce bi gülme ardından derin bir keder yaşadığım için tekrardan böyle bir konu açıyorum.
Ben 16 yaşında 190 boy 75 kg bir akadaşım yaklaşık 5 aydır bir honda activa kullanıyorum ve daha gösterişli bir şeyi niye almayayım dedim. Normalde cross motorları ilgimi çekiyordu çünkü bulunduğum yere yakın çok fazla tarla boş arazi vs var. Ama bi gün karşıma ktm rc 125 diye bir şey çıktı ve motora aşık oldum görüntüsü yamaha veya hondanın motorlarına göre 3 4 kat daha çok hoşuma gitti. Fiyatı 200.000 tl biraz pahalı gibi geldi ama 20k dahs ucuz olduğu için o kadar hoşuma gitmeyen bişi almayı düşünmem. Öyle çok aman aman hız tutkum olmaz a2 ye geçince muhtemelen motoru yükseltmek işk önceliğim de olmaz. Amacım şu anlık şık görünümlü bir mptoşra şehir içinde işlerimi halletmek. Size sorcağım konuya gelirsek ben motorum m sinden anlamam dediğim gibi sadece babamın iş yerinde duran scootera yaklaşık 5 ay civarı çöktüm. Bu ktm arkadşımız kalitelimidr aldığıma pişman eder mi resimlerde son derece heybetli ve kaliteli duruyor gerçekten öyle mi, ve son olarak da eğer bu motor kesinlikle alınmaz diyorsanız önereceğiniz önür motorlar ne olur.

GirayHan

80+ Platinum
Biliyorum yakın tarihlerde açılan konular var ancak günümüz türkiyesi düşünüldüğünde sabit kalan bir piyasa olmadığı ve önceki konularda bahsedilen rakamları görünce önce bi gülme ardından derin bir keder yaşadığım için tekrardan böyle bir konu açıyorum.
Ben 16 yaşında 190 boy 75 kg bir akadaşım yaklaşık 5 aydır bir honda activa kullanıyorum ve daha gösterişli bir şeyi niye almayayım dedim. Normalde cross motorları ilgimi çekiyordu çünkü bulunduğum yere yakın çok fazla tarla boş arazi vs var. Ama bi gün karşıma ktm rc 125 diye bir şey çıktı ve motora aşık oldum görüntüsü yamaha veya hondanın motorlarına göre 3 4 kat daha çok hoşuma gitti. Fiyatı 200.000 TL biraz pahalı gibi geldi ama 20k dahs ucuz olduğu için o kadar hoşuma gitmeyen bişi almayı düşünmem. Öyle çok aman aman hız tutkum olmaz a2 ye geçince muhtemelen motoru yükseltmek işk önceliğim de olmaz. Amacım şu anlık şık görünümlü bir mptoşra şehir içinde işlerimi halletmek. Size sorcağım konuya gelirsek ben motorum m sinden anlamam dediğim gibi sadece babamın iş yerinde duran scootera yaklaşık 5 ay civarı çöktüm. Bu ktm arkadşımız kalitelimidr aldığıma pişman eder mi resimlerde son derece heybetli ve kaliteli duruyor gerçekten öyle mi, ve son olarak da eğer bu motor kesinlikle alınmaz diyorsanız önereceğiniz önür motorlar ne olur.
duke ve rc serisi 1.90 boyu olan biri için oyuncak gibi kalır. Neden diyorsan bende 1.90'ım. rc 125 hadi bir tık daha iyi ama duke serisi bizim boya kesinlikle uygun değil. Sorarsan hangisi bizim boya uygun ikisi de değil. Altta çok cılız kalıyorlar. Hadi aldın diyelim parça servis değişimi ve bakım ücretleri için bütçen var mı ? bunu karşılayabilir misin ? KTM yedek parça konusunda ciddi pahalı bir firmadır. Bunlar da okeyse boyu da çok dert etmem dersen gelelim soruna. Evet ktm marka motosikletler alınır ktm iyidir sağlamdır kolay kolay üzmez.

KRZMNİTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bartu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
duke ve rc serisi 1.90 boyu olan biri için oyuncak gibi kalır. Neden diyorsan bende 1.90'ım. rc 125 hadi bir tık daha iyi ama duke serisi bizim boya kesinlikle uygun değil. Sorarsan hangisi bizim boya uygun ikisi de değil. Altta çok cılız kalıyorlar. Hadi aldın diyelim parça servis değişimi ve bakım ücretleri için bütçen var mı ? bunu karşılayabilir misin ? KTM yedek parça konusunda ciddi pahalı bir firmadır. Bunlar da okeyse boyu da çok dert etmem dersen gelelim soruna. Evet ktm marka motosikletler alınır ktm iyidir sağlamdır kolay kolay üzmez.
Öncelikle yorumun için teşekkürler. Değerlendirdiğim modeller arasında aprilla rs125 de vardı(tabii honda ve yamahanın da modelleri mevcut ancak ben seçimimi yaparken öneceliğimi dış görünüşten yana kullandığım için bu iki modele indirdim). İnternette biraz araştırma yaptım ancak bu ikisinin karşılaştırmasını bulamadım acaba rc125 ile ilgili yaptığınız yorumları bir de rs125 için dinleyebilir miyim.

GirayHan

80+ Platinum
ktm avusturya malı aprilla ise italyan malıdır. görece olarak aprilla rs125'te oldukça iyidir rs125'in parçaları ktm'ye göre bir tık daha uygun gelebilir yedek parça bolluğu açısından ktm daha iyidir. teknoloji bakımından konuşmak gerekirse de iki markanın da kendine has teknolojileri var. estetik açıdan aprilla daha güzel modeller üretiyor rs serilerinin tamamında motogp çizgilerini asla bozmadı tam safkan ss diyebilirim iki modele de oturursan oturuş pozisyonundan anlayacaksın bir tanesi daha sportif daha aslına uygun gidon tasarımına sahip.. italyan kalitesi bir başka ( Genel italyan markaları için konuşuyorum ) ktm'de yakıt deposu küçük yanlış hatırlamıyorsam 9,5LT rs'in ise 14 civarı olması lazım hafiflik olaraksa ktm 5 kg daha hafif. amotisörler aynı ters teleskopik ve fren kaliperleri de farklı marka gibi gözükse de birinde bybre var diğerinde brembo olması gerekiyor marka olarak aynı firmalar. kalıp olarak yine iki model de bizim boylara pek uygun değil. aslına bakarsan bizim boya r25 dahil uygun değil. Ben yol yapmam kısa mesafe kullanırım diyorsan bu iki ss motor'da sana uygun ss dediğime bakma bu arada ktm hypernaked'a daha uygun bir model her ne kadar supersport diye tanıtılsa da. ktm ile aprilla arasında kalsaydım italyan aklımı çelerdi. Bu arada iki motorun da 2. el'i zayıf. her motor satılır yamaha 1 haftada satılır ktm aprilla 1 ayda ama satılır.

Golf 4 R32

80+ Silver
Ktm iyidir zaten 125cc olanını istiyormuşsun hız olarak da yeterli olur 120 civarı hızı var.

KRZMNİTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bartu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ktm avusturya malı aprilla ise italyan malıdır. görece olarak aprilla rs125'te oldukça iyidir rs125'in parçaları ktm'ye göre bir tık daha uygun gelebilir yedek parça bolluğu açısından ktm daha iyidir. teknoloji bakımından konuşmak gerekirse de iki markanın da kendine has teknolojileri var. estetik açıdan aprilla daha güzel modeller üretiyor rs serilerinin tamamında motogp çizgilerini asla bozmadı tam safkan ss diyebilirim iki modele de oturursan oturuş pozisyonundan anlayacaksın bir tanesi daha sportif daha aslına uygun gidon tasarımına sahip.. italyan kalitesi bir başka ( Genel italyan markaları için konuşuyorum ) ktm'de yakıt deposu küçük yanlış hatırlamıyorsam 9,5LT rs'in ise 14 civarı olması lazım hafiflik olaraksa ktm 5 kg daha hafif. amotisörler aynı ters teleskopik ve fren kaliperleri de farklı marka gibi gözükse de birinde bybre var diğerinde brembo olması gerekiyor marka olarak aynı firmalar. kalıp olarak yine iki model de bizim boylara pek uygun değil. aslına bakarsan bizim boya r25 dahil uygun değil. Ben yol yapmam kısa mesafe kullanırım diyorsan bu iki ss motor'da sana uygun ss dediğime bakma bu arada ktm hypernaked'a daha uygun bir model her ne kadar supersport diye tanıtılsa da. ktm ile aprilla arasında kalsaydım italyan aklımı çelerdi. Bu arada iki motorun da 2. el'i zayıf. her motor satılır yamaha 1 haftada satılır ktm aprilla 1 ayda ama satılır.
Hocam çok teşekkürler detaylı yazınız için. Hakikaten motor sayfalarının hem karşılaştırma hem inceleme olarak alması gereken bir yazı hakikaten. Her bindiğimde sizi anıcam, iyi forumlar dilerim

GirayHan

80+ Platinum
Hocam çok teşekkürler detaylı yazınız için. Hakikaten motor sayfalarının hem karşılaştırma hem inceleme olarak alması gereken bir yazı hakikaten. Her bindiğimde sizi anıcam, iyi forumlar dilerim
estf rica ederim ne demek iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,148
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom