Neler Yeni

küçük çocukların oynadığı oyunları oynuyormusunuz?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Velet oyunu mu bilmiyorum ama agario ve tricksplitio oynuyorum sürekli çok sarıyolar.

ŞeerefK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Şeref Kiraz
normalde konunun adı başka olacaktı ama bilirsiniz genellikle küçük çocukların oynadığı oyunlar kalitesiz çok yer kaplamayan beleş kolay oyunlardır ben pcde 2 boyutlu fortnite io oynuyorum :D çünkü normal fortniteye kasanın gücü yetmiyor :( normalde fortnite io denen 2 boyutlu o basit oyuna bakmam bile ama nasıl bilmiyorum beni içine çekti çok sarıyor lobide beklerden farkediyorumki oradaki elemanlarının adı pro ile başlıyor yada bitiyor yani yarısı 7 yışında ama çok sarıyor sizinde böyle küçük çocukların oynadığı ama sizinde çok sevdiğiniz bir oyun varmı?

not: forumda gördüm enayinin birisi clash of clans oyununda full hesap bir hesaba 400 TL verecekmiş yani böyle kişilerin olduğu belli belkide aramızda zula wolfteam gibi birçok velet masaüstü oyunlarını oynayan vardır

belkide among usda hile kullananda vardır 😜 😜
Boş Konu

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
zula oynuyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ban yedi güm diye

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,116
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
normalde konunun adı başka olacaktı ama bilirsiniz genellikle küçük çocukların oynadığı oyunlar kalitesiz çok yer kaplamayan beleş kolay oyunlardır ben pcde 2 boyutlu fortnite io oynuyorum :D çünkü normal fortniteye kasanın gücü yetmiyor :( normalde fortnite io denen 2 boyutlu o basit oyuna bakmam bile ama nasıl bilmiyorum beni içine çekti çok sarıyor lobide beklerden farkediyorumki oradaki elemanlarının adı pro ile başlıyor yada bitiyor yani yarısı 7 yışında ama çok sarıyor sizinde böyle küçük çocukların oynadığı ama sizinde çok sevdiğiniz bir oyun varmı?

not: forumda gördüm enayinin birisi clash of clans oyununda full hesap bir hesaba 400 TL verecekmiş yani böyle kişilerin olduğu belli belkide aramızda zula wolfteam gibi birçok velet masaüstü oyunlarını oynayan vardır

Kimseye enayi diyemessin zevkler tartışılmaz. Sanane. İster 1k yatırır ister yatırmaz sana mı kalmış bu birde enayi diyorsun. Velet oyunları da diyemessin o oyunları oynayan bir kitle var ve büyük yaş gruplarından insanlar da var. Sen velet oyunu diyince velet oyunu olmuyor. Bu arkadaşı rapor edin saçma sapan konu açmasın bir daha.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Arkadaş ban yedi mesaj yazıp konuyu yükseltmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,720
Üyeler
161,483