yok ya bana bişi olmaz en fazla 2 günÇik çikili ban mı geliyor ?
Zamanında kullandım.belkide among usda hile kullananda vardır
Boş Konunormalde konunun adı başka olacaktı ama bilirsiniz genellikle küçük çocukların oynadığı oyunlar kalitesiz çok yer kaplamayan beleş kolay oyunlardır ben pcde 2 boyutlu fortnite io oynuyorum çünkü normal fortniteye kasanın gücü yetmiyor normalde fortnite io denen 2 boyutlu o basit oyuna bakmam bile ama nasıl bilmiyorum beni içine çekti çok sarıyor lobide beklerden farkediyorumki oradaki elemanlarının adı pro ile başlıyor yada bitiyor yani yarısı 7 yışında ama çok sarıyor sizinde böyle küçük çocukların oynadığı ama sizinde çok sevdiğiniz bir oyun varmı?
not: forumda gördüm enayinin birisi clash of clans oyununda full hesap bir hesaba 400 TL verecekmiş yani böyle kişilerin olduğu belli belkide aramızda zula wolfteam gibi birçok velet masaüstü oyunlarını oynayan vardır
belkide among usda hile kullananda vardır
yo ben çoğunluğu olan kesim için diyorumHer oyunu küçük çocuklar oynadığı için sana kalırsa her oyun velet oyunudur.
Niye hocam Abdullah Hacıgül'ün babasının oğlu musun ?yok ya bana bişi olmaz en fazla 2 gün
Bendezula oynuyorum
Kimseye enayi diyemessin zevkler tartışılmaz. Sanane. İster 1k yatırır ister yatırmaz sana mı kalmış bu birde enayi diyorsun. Velet oyunları da diyemessin o oyunları oynayan bir kitle var ve büyük yaş gruplarından insanlar da var. Sen velet oyunu diyince velet oyunu olmuyor. Bu arkadaşı rapor edin saçma sapan konu açmasın bir daha.normalde konunun adı başka olacaktı ama bilirsiniz genellikle küçük çocukların oynadığı oyunlar kalitesiz çok yer kaplamayan beleş kolay oyunlardır ben pcde 2 boyutlu fortnite io oynuyorum çünkü normal fortniteye kasanın gücü yetmiyor normalde fortnite io denen 2 boyutlu o basit oyuna bakmam bile ama nasıl bilmiyorum beni içine çekti çok sarıyor lobide beklerden farkediyorumki oradaki elemanlarının adı pro ile başlıyor yada bitiyor yani yarısı 7 yışında ama çok sarıyor sizinde böyle küçük çocukların oynadığı ama sizinde çok sevdiğiniz bir oyun varmı?
not: forumda gördüm enayinin birisi clash of clans oyununda full hesap bir hesaba 400 TL verecekmiş yani böyle kişilerin olduğu belli belkide aramızda zula wolfteam gibi birçok velet masaüstü oyunlarını oynayan vardır
Oynamayın hocam ben 2016'da başlamıştım ve 2019'da bıraktım, şuan antidepresan kullanıyorum.Bende
Arkadaş ban yedi mesaj yazıp konuyu yükseltmeyinnormalde konunun adı başka olacaktı ama bilirsiniz genellikle küçük çocukların oynadığı oyunlar kalitesiz çok yer kaplamayan beleş kolay oyunlardır ben pcde 2 boyutlu fortnite io oynuyorum çünkü normal fortniteye kasanın gücü yetmiyor normalde fortnite io denen 2 boyutlu o basit oyuna bakmam bile ama nasıl bilmiyorum beni içine çekti çok sarıyor lobide beklerden farkediyorumki oradaki elemanlarının adı pro ile başlıyor yada bitiyor yani yarısı 7 yışında ama çok sarıyor sizinde böyle küçük çocukların oynadığı ama sizinde çok sevdiğiniz bir oyun varmı?