Neler Yeni

Küçük kardesinize-cocugunuza telefon-PC alirken bir daha düşünüp bu videoyu izleyin !!

helpyardımplz

80+ Silver
Bende açıkçası 6 7 yaşındaki çocukların eline telefon verilmesinden hoşnut değilim. Çocuğu yapıyorlar ağlayınca da eline telefon verip susturuyorlar. Ne kadar saçma bir şey bu ya ? madem çocuğa düzgün bakmayacaksın yapmasaydın o zaman.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Lütfen kucuk yaslarda cocuklara telefon tablet PC vermeyin sonra ki zamanlarda ağlarsınız cocugum neden böyle diye işinizi 10 dakika bırakın ailenize bu videoyu izletin !!!
Videoyu izlemedim ama konuyu biliyorum benim bir kuzenim var 8 yasinda kucuk cocuk nefret ediyorum davranisllari cirkin ailesi bakamamis cok sinir linc kulturunu almis her hatada kendini yuceltip bize laf soyluyor ego kasiyor falan sosyal medya yuzunden evet ailesinin suçu 3 yasinda telefon verilip zekalari koreltiliyor yeni nesil çok kotu cidden

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gecen aylarda bir konu görmüştüm 6 yaşındaki kardesine laptop alicaklardi insallah almamislardir

helpyardımplz

80+ Silver
Videoyu izlemedim ama konuyu biliyorum benim bir kuzenim var 8 yasinda kucuk cocuk nefret ediyorum davranisllari cirkin ailesi bakamamis cok sinir linc kulturunu almis her hatada kendini yuceltip bize laf soyluyor ego kasiyor falan sosyal medya yuzunden evet ailesinin suçu 3 yasinda telefon verilip zekalari koreltiliyor yeni nesil çok kotu cidden
Gerçekten öyle maalesef. :( şiddete karşıyım ama çocuğunu zamanında şımartırsan hep üstüne çıkar sonra da uğraşır durursun o yüzden her şeyi baştan halletmek gerekiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Gerçekten öyle maalesef. :( şiddete karşıyım ama çocuğunu zamanında şımartırsan hep üstüne çıkar sonra da uğraşır durursun o yüzden her şeyi baştan halletmek gerekiyor.
Siddet cidden gereksiz genelde ama o aile oglu boyle seyler yapinca çocugu dovuyir akrabalarimdan utaniyorim

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Lütfen kucuk yaslarda cocuklara telefon tablet PC vermeyin sonra ki zamanlarda ağlarsınız cocugum neden böyle diye işinizi 10 dakika bırakın ailenize bu videoyu izletin !!!
Khal kim k*pek (!) Neo adamdır. (!)

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Ilk telefonumu 12 yasinda kullanmaya başladım Allah'a şükür beynim yerinde kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Khal kim k*pek (!) Neo adamdır. (!)
Kanal baya iyimis abone oldum ben abonesi baya az ama

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Valla anam babam bana keşke almasaymış diyorum. The Social Dilemma yı izleyin arkadaşlar Netflix’te kesinlikle ama kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom