Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Videoyu izlemedim ama konuyu biliyorum benim bir kuzenim var 8 yasinda kucuk cocuk nefret ediyorum davranisllari cirkin ailesi bakamamis cok sinir linc kulturunu almis her hatada kendini yuceltip bize laf soyluyor ego kasiyor falan sosyal medya yuzunden evet ailesinin suçu 3 yasinda telefon verilip zekalari koreltiliyor yeni nesil çok kotu ciddenLütfen kucuk yaslarda cocuklara telefon tablet PC vermeyin sonra ki zamanlarda ağlarsınız cocugum neden böyle diye işinizi 10 dakika bırakın ailenize bu videoyu izletin !!!
+1 ABEvet benim beyni olmayan kuzenlerim var hepsi Youtube'dan başlarını kaldırmıyorlar :d
Gerçekten öyle maalesef. şiddete karşıyım ama çocuğunu zamanında şımartırsan hep üstüne çıkar sonra da uğraşır durursun o yüzden her şeyi baştan halletmek gerekiyor.Videoyu izlemedim ama konuyu biliyorum benim bir kuzenim var 8 yasinda kucuk cocuk nefret ediyorum davranisllari cirkin ailesi bakamamis cok sinir linc kulturunu almis her hatada kendini yuceltip bize laf soyluyor ego kasiyor falan sosyal medya yuzunden evet ailesinin suçu 3 yasinda telefon verilip zekalari koreltiliyor yeni nesil çok kotu cidden
Siddet cidden gereksiz genelde ama o aile oglu boyle seyler yapinca çocugu dovuyir akrabalarimdan utaniyorimGerçekten öyle maalesef. şiddete karşıyım ama çocuğunu zamanında şımartırsan hep üstüne çıkar sonra da uğraşır durursun o yüzden her şeyi baştan halletmek gerekiyor.
Khal kim k*pek (!) Neo adamdır. (!)Lütfen kucuk yaslarda cocuklara telefon tablet PC vermeyin sonra ki zamanlarda ağlarsınız cocugum neden böyle diye işinizi 10 dakika bırakın ailenize bu videoyu izletin !!!
Kanal baya iyimis abone oldum ben abonesi baya az amaKhal kim k*pek (!) Neo adamdır. (!)
Zamanında çocuğuna vakit harcamak yerine başka şeylere harcadı şimdi çocuğu bir şey yapınca döverek düzelteceğini zannediyor iş işten geçti geçmiş olsun.Siddet cidden gereksiz genelde ama o aile oglu boyle seyler yapinca çocugu dovuyir akrabalarimdan utaniyorim
Valla anam babam bana keşke almasaymış diyorum. The Social Dilemma yı izleyin arkadaşlar Netflix’te kesinlikle ama kesinlikle.Lütfen kucuk yaslarda cocuklara telefon tablet PC vermeyin sonra ki zamanlarda ağlarsınız cocugum neden böyle diye işinizi 10 dakika bırakın ailenize bu videoyu izletin !!!