15li plustan memnunmusunuz hocamboyunuz nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama o koltuğu iade etmek zor hocam çok ağır yeni koltuk aldığım için seçeneklerde oda vardı fakat 5 yıldız verince 200₺ geri para verdiğini duydum ve şikayetleri fazlaydı vazgeçtim yerli milli ilk oyuncu koltuğunu üreten xDrive aldım
hocam 8 kasımdan beri kullanıyorum memnunum bende siyah kumaş modeli var deri terletir diye bunu aldım kurulumu beni zorladı açıkçası ilk defa koltuk kurdum çünkü ama kesinlikle kalitesi olsun rahatlığı olsun güzel 175 boyundayım boyun desteği çok az aşağı çekiyorum tam oluyor 110 kiloyum beni taşıyor15li plustan memnunmusunuz hocam
bende anka aldım yakın zamanda 15li plus ın bir üst modeli oluyor galiba benimkide full kumaş ama 15 li plustaki boyun yastığından farklı kullanmışlarhocam 8 kasımdan beri kullanıyorum memnunum bende siyah kumaş modeli var deri terletir diye bunu aldım kurulumu beni zorladı açıkçası ilk defa koltuk kurdum çünkü ama kesinlikle kalitesi olsun rahatlığı olsun güzel 175 boyundayım boyun desteği çok az aşağı çekiyorum tam oluyor 110 kiloyum beni taşıyor
anka 15li plusa göre daha büyük ama tek sevmediğim yanı kolçaklarıdır kesinlikle rahat ama 3d olsa iyi olurdu yatırınca çok önde kalıyorbende anka aldım yakın zamanda 15li plus ın bir üst modeli oluyor galiba benimkide full kumaş ama 15 li plustaki boyun yastığından farklı kullanmışlar
hocam anka nın kolçakları 3d zatenanka 15li plusa göre daha büyük ama tek sevmediğim yanı kolçaklarıdır kesinlikle rahat ama 3d olsa iyi olurdu yatırınca çok önde kalıyor
ha cümlenizde ankanın 2d kolçağı var gibi anladım. evet 15li de 2d o biraz kötü bir durum bende anka indirime girince aldım hemen ve 3d kolçakları olması beni memnun etti bayayok hocam 15li plusta 2d var
bir sorum olacak hocam sizin koltukta sallanma kapalıyken ufak bir boşluk varmı ileri geri olarakyok hocam 15li plusta 2d var
çok çok az var oda mekanizmanın vidaları gevşek sıkıyorum geri açılıyor eski koltuğumdada öyleydi çözemedim gitti şu sorunuha cümlenizde ankanın 2d kolçağı var gibi anladım. evet 15li de 2d o biraz kötü bir durum bende anka indirime girince aldım hemen ve 3d kolçakları olması beni memnun etti baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir sorum olacak hocam sizin koltukta sallanma kapalıyken ufak bir boşluk varmı ileri geri olarak
tam olarak hangi vidalar hocam bende sıkayım onları bende de çok az bir oynama payı varçok çok az var oda mekanizmanın vidaları gevşek sıkıyorum geri açılıyor eski koltuğumdada öyleydi çözemedim gitti şu sorunu
hocam mekanizmanın oturağa bağladığımız 4 vidatam olarak hangi vidalar hocam bende sıkayım onları bende de çok az bir oynama payı var
tamamdır bakayım onlara ama pek ordan kaynaklı değil gibi direk amortisörden kayanklı gibi hissettim benhocam mekanizmanın oturağa bağladığımız 4 vida