Neler Yeni

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
benim arkadaşıma da oldu 10 yıldan eski bir laptopu var çocuğun kendi aprası da var laptopun monitörü kırılmıştı onu tamir ettirmiş babası laptopun içinde fan bile yokmuş babasına diyomuş benim param var pc alayım baba o laptopun annesine bişey olsa bile sen yinede onu kullanacaksın çocuğun bilgisayarı her gün mavi ekran veriyor

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Türk Milleti'nin genel problemlerinden birinin bu olduğunu düşünüyorum. Malum kişiler öyle bir algı yaratmış ki insanlar onların nasıl geldiğini, neden geldiğini unuttu. Şu an durum daha kötü olmasına rağmen veya aynı olmasına rağmen önceden başbakana yazar kasa fırlatan halk şimdi şükür edeceksiniz olmayan da var diyor. Çirkin ama zekice üretilmiş bir algı operasyonu.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Konuda daha çok sizin fikirlerinizi almak istiyorum

bu sözle ilgili benim en büyük anım şöyle
ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta fiyatlı (o zamanın parasıyla 3000 3500) pc istediğimde aldığım cevap şuydu "Benim laptopum bile olmadı küçük şeylerle yetinmeyi bil"diye fırça atmıştı

sizin bununla ilgili bir anınız varmıdır veya düşünceniz?
aklıma samı pasazade sezaı geldı de bır an

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Türk Milleti'nin genel problemlerinden birinin bu olduğunu düşünüyorum. Malum kişiler öyle bir algı yaratmış ki insanlar onların nasıl geldiğini, neden geldiğini unuttu. Şu an durum daha kötü olmasına rağmen veya aynı olmasına rağmen önceden başbakana yazar kasa fırlatan halk şimdi şükür edeceksiniz olmayan da var diyor. Çirkin ama zekice üretilmiş bir algı operasyonu.
bu kadar koyun oldukça oluyor tabi

T.P.G.

80+ Titanium
Konuda daha çok sizin fikirlerinizi almak istiyorum

bu sözle ilgili benim en büyük anım şöyle
ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta fiyatlı (o zamanın parasıyla 3000 3500) pc istediğimde aldığım cevap şuydu "Benim laptopum bile olmadı küçük şeylerle yetinmeyi bil"diye fırça atmıştı

sizin bununla ilgili bir anınız varmıdır veya düşünceniz?
Şükretmek tamam ayrı ama daha fazlasını istemek bambaşka bir şey, elindekine şükredersin ama daha iyisine imkanın vardır o zaman ona ulaşmamanın anlamı sıfır. Zaten sırf bu yüzden kaç senedir gerideyiz ülke olarak. "Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamaz" lafı bana göre boş. Elindekinin değerini bileceksin ama daha iyisi için de çalışacaksın.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
6 yıl oldu artık sabrımın sonuna geliyorum sanırım küçük şeylerle yetinmeninde bir sınırı var
10 yıldır aynı laptop'u kullanıyorum ve ekran kartı intel hd family ve elimdekiyle yetiniyorum eğer çok istiyorsan yazın bir yerlerde çalışıp emeğinle alabilirsin babanında buna destek vereceğini düşünüyorum eğer istemiyorsan en azından elindekiyle yetin ve yeni şeyler öğrenmeye bak bilgisayar dediğin sadece oyun demek değil dostum yazılım öğrenebilirsin photoshop öğrenebilirsin ve binbir niceleri

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Bende 2016 da ya da 2017 de aldığım en patates laptopu aldık artık kullanılmayacak duruma geldi ben de istedim babamlardan almadılar ilk bi tamam dediler anlaştık ama sonradan caydılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Bende 2016 da ya da 2017 de aldığım en patates laptopu aldık artık kullanılmayacak duruma geldi ben de istedim babamlardan almadılar ilk bi tamam dediler anlaştık ama sonradan caydılar
yapacak bir şey yok

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende yaşıyorum imzadaki laptop var oyun oynanmıyor tasarım yapılmıyor anca derslere giriyor en azından işimi görüyor babama dediğimde oda alacağın da bilgisayar değilmi deyip tersliyor özelliklerini anlatıyorum aynı şeyi yapıyor diyor oyuzden ben yazın full çalışıp kendim alacağım Bilgisayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,359
Üyeler
164,299
Son üye
Buraakozdemmrr
Top Bottom